Γέλια μέχρι δακρύων: Η Ελένη Μενεγάκη ξελιγώθηκε με την ιστορία που αφηγήθηκε

«Είχα στολίσει τόσο ωραία το τραπέζι και δεν ήθελα να σερβίρω φαγητό, γιατί...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Γέλια μέχρι δακρύων: Η Ελένη Μενεγάκη ξελιγώθηκε με την ιστορία που αφηγήθηκε

Η αγαπημένη και γνωστή παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη, αν και έχει πληθώρα επαγγελματικών υποχρεώσεων έχει αποδείξει, πως αντοπικρίνεται πλήρως στο ρόλο της μητέρας και της συζύγου. Προσπαθεί συνέχεια να περνάει χρόνο με τον σύντροφό της, Ματέο Παντζόπουλο, αλλά και με τα τέσσερα παιδιά της.

Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό δε διστάζει να μιλάει και στην εκπομπή, "Ελένη", που είναι οικοδέσποινα, και η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega, για διάφορα οικογενειακά περιστατικά (δείτε εδώ το φαγητό, που μαγείρεψε στην οικογένειά της και "γλείφανε" όλοι τα δάχτυλά τους). Ενώ ταυτόχρονα αναφέρεται και στις δικές τις ενασχολήσεις και επιλογές (δείτε εδώ τι είπε για τη δίαιτα που κάνει και τι περιλαμβάνει), κάτι παρόμοιο έκανε και σήμερα, Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου. Η παρουσιάστρια εξιστόρησε μία ιστορία για μία συνήθεια που έχει και ένα περιστατικό, που συνέβη με μία από τις κόρες της, και γέλασε μέχρι δακρύων.

Η ιστορία της Ελένης Μενεγάκη που την έκανε να "κλαίει" από τα γέλια

«Αποθηκεύω στο Instagram πώς κάνεις κόμπους ειδικούς, πώς φτιάχνεις τα στολιδάκια σου, πώς φτιάχνεις τις χαρτοπετσέτες σου. Καθόμουν με την κόρη μου τη μια και της είπα, "έλα να με βοηθήσεις να φτιάξουμε κάτι τριαντάφυλλα που έχω δει".

Τι μαραμένο το ένα, τι στραβοφτιαγμένο το άλλο... Αλλάζαμε πετσέτες... Στο τέλος λέω, "Αϊ, παρατήστε με ήσυχη! Δε βαριέσαι;". Τρελάθηκα. Μου αρέσουν πολύ αυτά.

Είχα στολίσει τόσο ωραία το τραπέζι και δεν ήθελα να σερβίρω φαγητό, γιατί δεν ήθελα να χαλάσω το κέντρο του τραπεζιού που το είχα κάνει φανταστικά. Αυτοθαυμάστηκα. Έπρεπε να βγάλω τα πολύ ωραία πράγματα και κάπως χαλάστηκα. Γελάω μόνη με τις χαζομάρες μου. Κάθε φορά που το σκέφτομαι, σκέφτομαι και τους άλλους που περίμεναν να φάνε και εμένα μου άρεσε ο στολισμός», εξιστόρησε η αγαπημένη και πολύ όμορφη παρουσιάστρια για την ενασχόλησή της με τη διακόσμηση στο σπίτι της.