«Παρόλο που εγώ δεν ήμουν και τόσο ευγενική απέναντί της...» - Άναψαν ''φωτιές'' με τις νέες δηλώσεις της Σάσας Σταμάτη για την κόντρα Συνατσάκη & Κουτσελίνη

«Τώρα, τι να σου πω;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τελευταία ένα θέμα, που συζητήθηκε πολύ ήταν αυτό σχετικά με τη δημιουργία μιας μικρής ''κόντρας'' ανάμεσα στη Μαίρη Συνατσάκη και στη Ζήνα Κουτσελίνη αναφορικά με ένα σχόλιο, που είχε κάνει η πρώτη πριν 9 χρόνια για το παιδί της δεύτερης (δείτε εδώ το βίντεο).

Μεταξύ των προσώπων, που σχολίασαν τον όλο ντόρο, που δημιουργήθηκε τόσα χρόνια μετά και αν η Μαίρη Συνατσάκη θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη στην Ζήνα Κουσελίνη, ήταν και Σάσα Σταμάτη.

Μέσα λοιπόν από τις δηλώσεις, που παραχώρησε στην κάμερα του Happy Day και προβλήθηκαν τη Δευτέρα 4/12 η Σάσα Σταμάτη είπε τη γνώμη της και παράλληλα έκανε μια αποκάλυψη.

Το σχόλιο της Σάσας Σταμάτη για τη Μαίρη Συνατσάκη

«Last time. Δεν τελείωσε; Νομίζω τελείωσε. Παιδιά έχω συνεργαστεί με τη Μαίρη στο Πρωινό και ήταν μια χαρά κοπέλα. Πραγματικά πολύ ευγενική, παρόλο που εγώ δεν ήμουν και τόσο ευγενική απέναντί της. Την Κουτσελίνη την ξέρω σε κοσμικό πλαίσιο, αλλά τώρα, τι να σου πω; Δεν ξέρω τι έχει γίνει, δεν το έχω καταλάβει κιόλας», είπε η Σάσα Σταμάτη.

Η απάντηση της Συνατσάκη στην Κουτσελίνη

Συνεχίζεται η κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην Μαίρη Συνατσάκη και την Ζήνα Κουτσελίνη, μετά την κατηγορία της, πως η επιχειρηματίας είχε βρίσει πριν 8 χρόνια την κόρη της, δημόσια στην τηλεόραση.

Η ίδια η Μαίρη απάντησε στην παρουσιάστρια, δηλώνοντας πως σήμερα η τότε συμπεριφορά που αντιμετώπισε το περιστατικό δεν της άρεσε, ωστόσο ουδέποτε έβρισε το παιδί της (δείτε την απάντηση).

Η Ζήνα Κουτσελίνη ωστόσο, έκανε μια νέα κατηγορία απέναντι της, δημοσιεύοντας βίντεο στο οποίο η Μαίρη την κορόιδευε με τους συνεργάτες της για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει στο πρόσωπο της.

Η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε μέσω της εκπομπής Super Κατερίνα, πως «Δεν έχω να απαντήσω κάτι. Να μπουν και να δουν οι άνθρωποι τα αποσπάσματα και να βγάλουν τα συμπεράσματα τους».