«Δέχτηκα τηλεφώνημα από τον ίδιο! Μου είπε...» - Η επικοινωνία του Στάνκογλου με την Τσιμτσιλή για τη σχέση του με γνωστή παρουσιάστρια

«Να του ζητήσω συγγνώμη που τον αναστατώσαμε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δέχτηκα τηλεφώνημα από τον ίδιο! Μου είπε...» - Η επικοινωνία του Στάνκογλου με την Τσιμτσιλή για τη σχέση του με γνωστή παρουσιάστρια

Μεγάλος ντόρος δημιουργήθηκε γύρω από το όνομα του Γιάννη Στάνκογλου μετά το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day του ALPHA, πως 3,5 χρόνια μετά το χωρισμό του είναι και πάλι σε σχέση και μάλιστα με πολύ γνωστό πρόσωπο της τηλεόρασης. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μάλιστα, άφησε διάφορα υπονοούμενα πως είναι συνάδελφος της η οποία επίσης έχει μεγάλα παιδιά.

Όλες οι εκπομπές σχολίασαν το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, με τον Γιώργο Λιάγκα να αναφέρει πως όλη η showbiz γνωρίζει την συγκεκριμένη σχέση.

Σήμερα Τρίτη 5/12 η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά, καθώς ο Γιάννης Στάνκογλου επικοινώνησε μαζί της και θέλησε να της ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Το τηλεφώνημα του Γιάννη Στάνκογλου με την Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Θέλω να πω και να ξεκαθαρίσω πως παρά τις φήμες πως χώρισε νωρίτερα από ότι το δημοσιοποίησε, υπάρχει σεβασμός ότι έχει παιδιά. Όταν πια παραδέχτηκε ότι χώρισε, θεωρήσαμε ότι ένας νέος όμορφος άντρας που μίλησε και για το χωρισμό του είναι ανοιχτός για ένα νέο κεφάλαιο, έτσι ειπώθηκε ότι είναι ερωτευμένος και είναι σε σχέση με γυναίκα από το χώρο. Χθες δέχτηκα εκατομμύρια τηλεφωνήματα. Είπα ότι είναι μια κυρία που δεν έχω δει, απλά ειπώθηκε, και δεν έχουνε μιλήσει και οι ίδιοι ανοιχτά, δεν είπαμε ονόματα. Ανάμεσα στα πολλά τηλεφωνήματα ήταν και του ίδιου.

Ήταν ευγενής και γλυκομίλητος και μου ξεκαθάρισε ότι απόλυτη προτεραιότητα του είναι τα παιδιά του. Τον αναστατώσαμε τον άνθρωπο. Ειπώθηκε αυτό αλλά μετά υπήρχε συνέχεια. Εγώ θα μείνω σε αυτά που μου είπε. Μου είπε "εμένα η απόλυτη προτεραιότητα μου είναι τα παιδιά μου. Η κόρη μου είναι 14 ετών μπαίνει στα sites και αν έχω κάτι σίγουρο θέλω πρώτα εγώ να το συζητήσω με τα παιδιά μου και μετά να βγω να το πω". Μπορεί τώρα να είναι ελεύθερος και ωραίος από εκεί και πέρα αν υπάρχει κάτι θα αποφασίσει αυτός πως και πότε θα το πει πρώτα στα παιδιά του. Μου είπε "και να έχω βγει με κάποια γυναίκα δεν σημαίνει πως είμαι έτοιμος να βγω και να πω είναι ο έρωτας στη ζωή μου. Άλλωστε με παρουσιάστρια έχω να βγω καιρό". Να του ζητήσω συγγνώμη που τον αναστατώσαμε», αποκάλυψε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Στη συνέχει το λόγο πήρε η Τίνα Μεσσαροπούλου και είπε: «Πάντως σε καμία περίπτωση δεν είναι μια είδηση που γνωρίζω μόνο εγώ. Επίσης, όπως ο Γιάννης Στάνκογλου χώρισε και βγήκε να το πει τώρα... δεν σημαίνει ότι αφαιρεί κάτι από την είδηση. Θα βγει να μιλήσει όποτε θέλει ο ίδιος».