«"Δεν είμαι εγώ" έλεγε η μια! Ήταν άκομψο» - Τα "καρφιά" της Καινούργιου στις εκπομπές που σχολίασαν Στάνκογλου & Χρηστίδου

«Ξεχειλώθηκε. Δεν μου άρεσε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«

Τεράστιος ντόρος έχει δημιουργηθεί από χθες 4/12 όταν κυκλοφόρησε η είδηση πως ο Γιάννης Στάνκογλου είναι σε σχέση με πολύ γνωστή παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης που έχει δυο μεγάλα παιδιά. Το γεγονός συζητήθηκε από πολλές εκπομπές, με την Φαίη Σκορδά να ξεκαθαρίζει πως δεν είναι εκείνη (δείτε εδώ).

Σήμερα 5/12 ρεπορτάζ της Espresso αναφέρει πως η παρουσιάστρια αυτή είναι η Σίσσυ Χρηστίδου, με τον ηθοποιό ωστόσο να διαψεύδει με τα λεγόμενα του πως είναι μαζί με την συγκεκριμένη, καθώς την έχει δει στη ζωή του μόνο δυο φορές.

Μάλιστα, στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανέφερε πως ο Γιάννης Στάνκογλου είναι έξαλλος με το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

«Εγώ το πρωί μίλησα με τον Γιάννη και άκουσα έναν οργισμένο πατέρα γιατί τίποτα από αυτά που γράφονται δεν ισχύει και γιατί έχει δύο παιδάκια που αντιλαμβάνονται τα πάντα. Ο Γιάννης ντρέπεται γι’ αυτό το δημοσίευμα. Με την Σίσσυ Χρηστίδου έχουν συναντηθεί μία φορά στο θέατρο και μία στην εκπομπή», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τα "καρφιά" της Καινούργιου στις εκπομπές

«Είδα το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day, ήταν πολύ προσεκτικό. Δεν το λέω επειδή είμαστε στο ίδιο κανάλι. Τα παιδιά είπαν κάτι πολύ συγκεκριμένο, χωρίς να φωτογραφίσουν, για μια σχέση κλπ μέχρι εκεί. Μετά από διάφορες εκπομπές έγινε μια αναπαραγωγή, κάποιοι έλεγαν "Δεν είμαι εγώ", που εγώ προσωπικά δεν την περίμενα. Ειδικά από ανθρώπους που έχουν παιδιά. Τους φωτογράφισαν ξεκάθαρα. Και οι δυο έχουν παιδιά. Και οι δύο είναι χωρισμένοι. Αν δεν κάνω λάθος ο Στάνκογλου πριν λίγο καιρό ανακοίνωσε τον χωρισμό του. Ακόμη και να ισχύει – που δεν ισχύει, το διέψευσε – ο τρόπος που σατιρίστηκε από κάποιες εκπομπές, ξεχειλώθηκε. Δεν μου άρεσε. Υπάρχουν παιδιά. Άκουγα μετά την αναπαραγωγή να λένε ότι έχουν μεγάλα παιδιά, είναι παρουσιάστρια, δεν είμαι εγώ έλεγε η μία… Ήταν πολύ άκομψο», είπε η Κατερίνα Καινούργιου μετά την προβολή της είδησης.