«Για εμάς η Ελισάβετ ήταν η σύντροφος του...» - Οι απάντηση του Ιάκωβου Μυλωνά στα "καρφιά" της συζύγου του Αίντα Μανθόπουλου

«Δεν έχουμε γνωριστεί με την πρώην σύζυγο του...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Για εμάς η Ελισάβετ ήταν η σύντροφος του...» - Οι απάντηση του Ιάκωβου Μυλωνά στα

Στα "καρφιά" της συζύγου του Αίαντα Μανθόπουλου για το μνημόσυνο που έκανε σύντροφός του απάντησε o ηθοποιός και πολύ καλός φίλος του εκλιπόντος, Ιάκωβος Μυλωνάς στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, το πρωί της Τρίτης 5/12.

Υπενθυμίζουμε ότι 40 ημέρες μετά την κηδεία του, την Παρασκευή 1/12, τελέστηκε μνημόσυνο από την τελευταία του σύντροφο Ελισάβετ Σταμοπούλου οι οποία μίλησε στις κάμερες (δείτε εδώ). Ωστόσο δεν ήταν καλεσμένη η εν διαστάσει σύζυγός του Στέλλα Τσιάτσιου και μάλιστα πληροφορήθηκε από τις κάμερες το γεγονός αυτό. Η ίδια σε δηλώσεις στην εκπομπή του Alpha, την Δευτέρα 4/12 ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Εγώ έκανα αυτό που όφειλα να κάνω ως γυναίκα του και τα παιδιά του ως παιδιά του. Έμαθα ότι έγινε για ένα μνημόσυνο σε ζωντανή σύνδεση. Αυτά δεν τα καταλαβαίνω, δεν τα αντιλαμβάνομαι. Ένα άνθρωπος που σέβεται την ψυχή του Αία, αυτό με κάνει να νιώθω αγαλλίαση και άλλο είναι ένα δημόσιο μνημόσυνο. Υπήρχαν διαφωνίες, υπήρχαν πολλές συζητήσεις...» (δείτε εδώ ολόκληρο το βίντεο).

Οι απάντηση του Ιάκωβου Μυλωνά στην σύζυγο του Αίντα Μανθόπουλου

«Στο μνημόσυνο που έκανε η Ελισάβετ δεν κάλεσε αυτή τα κανάλια. Οι δημοσιογράφοι που ήρθαν, ήρθαν γιατί είναι φίλοι μας και αγαπούσαν τον Αίαντα και είναι πολύ ωραίο. Εγώ χάρηκα που τα κανάλια θυμούνται τον Αίαντα και τιμούν τη μνήμη του» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

«Από εκεί και πέρα η Ελισάβετ διάλεξε την ημέρα των γενεθλίων της για να τιμήσει τον Αίαντα. Σαν σκέψη μάλλον, για να έρθει πνευματικά κοντά του μέσω της προσευχής. Εμείς σαν φίλοι του ξέρουμε μόνο την Ελισάβετ δεν έχουμε γνωρίσει την υπόλοιπη οικογένεια» πρόσθεσε.

«Δεν έχουμε γνωριστεί με την πρώην σύζυγο του Αίαντα, μονάχα στην κηδεία του Αίαντα που πήγα και της έδωσα τα συλλυπητήριά μου. Για εμάς η Ελισάβετ ήταν η σύντροφος του Αίαντα. Είναι κρίμα να αιωρείται το οτιδήποτε γιατί δεν υπάρχει και νόημα επάνω αυτό» κατέληξε.

Δείτε εδώ το βίντεο: