Μαύρο μίνι με διαφάνειες στο πάνω μέρος - Δεν πέρασε απαρατήρητο το φόρεμα της Σαρρή στο πλευρό του Γιώργου Σαμπάνη

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιώργος Σαμπάνης και η Ιωάννα Σαρρή περνάνε μια πολύ όμορφη περίοδο της ζωής τους με το ζευγάρι να απολαμβάνει τη σχέση και τον έρωτά του, χωρίς ωστόσο να προκαλούν τα φώτα της δημοσιότητας.

Σε κάθε περίπτωση όμως, πρόκειται για δύο λαμπερές προσωπικότητες, που απασχολούν ευχάριστα και έτσι ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr πρόσφατα τους απαθανάτισε σε μία νέα βραδινή τους έξοδο.

Δείτε επίσης: «Είμαστε ήδη παντρεμένοι» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Σαμπάνη για τη σχέση του με την Ιωάννα Σαρρή

Η νέα βραδινή έξοδος του Γιώργου Σαμπάνη με την Ιωάννα Σαρρή

Όπως βλέπουμε, ο τραγουδιστής και το μοντέλο βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο ''Fantasia'. Ο Σαμπάνης έκανε ένα κομψό total black look και η αγαπημένη τους εντυπωσίασε με το μίνι φόρεμα της με διαφάνεια στο πάνω μέρος.

Γιώργος Σαμπάνης - Ιωάννα Σαρρή - Μπουζούκια
Γιώργος Σαμπάνης - Ιωάννα Σαρρή

Η απάντηση του Σαμπάνη για τα δημοσιεύματα εγκυμοσύνης

«Το είπα χαριτολογώντας ότι κάθομαι μια μέρα στο σπίτι μου και με παίρνει τηλέφωνο ο πατέρας μου και μού λέει "Γιώργο, τι έγινε, συγχαρητήρια, θα γίνω παππούς;" Είναι σοβαρά πράγματα αυτά, αν είσαι λίγο ευαίσθητος. Να σε παίρνει ο πατέρας σου να σου λέει ότι θα γίνει παππούς και να του λες όχι… "ααα ψέματα ήταν;". Και να σε παίρνουν και κάτι θείοι που έχεις να τους δεις χρόνια, είναι σοβαρά πράγματα που δεν τα λες στην τηλεόραση», συμπληρώνει. Δηλαδή συγγνώμη… το ότι η Ιωάννα είναι έγκυος πώς το κατάλαβαν βλέποντάς την; Είναι πολύ αδύνατη. Να λέμε ψέματα αλλά να έχουν και μία αληθοφάνεια», είχε πει ο Γιώργος Σαμπάνης στο Happy Day.

Σχετικά με το αν είναι έτοιμη να αποκτήσει παιδί, είχε απαντήσει και η ίδια η Ιωάννα Σαρρή σε δηλώσεις που είχε κάνει στις τηλεοπτικές κάμερες.