«Προσπάθησε να θυμηθείς...» - Η επική ερώτηση της Ελεονώρας Μελέτη στο σύζυγό της για τον Γιάννη Στάνκογλου

«Δεν ηρέμησε το κινητό»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Προσπάθησε να θυμηθείς...» - Η επική ερώτηση της Ελεονώρας Μελέτη στο σύζυγό της για τον Γιάννη Στάνκογλου

Σάλος έχει ξεσπάσει στην ελληνική showbiz, μετά τις φήμες που θέλουν τον Γιάννη Στανκογλου να διατηρεί σχέση με γνωστή παρουσιάστρια. Το θέμα ξεκίνησε, το πρωί της Δευτέρας 4/12, από την εκπομπή Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου χωρίς όμως να δώσει το όνομα της παρουσιάστριας (δείτε εδώ).

Από εκείνη τη στιγμή πολλοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να μάθουν ποια είναι εκείνη που έκλεψε την καρδιά του γοητευτικού ηθοποιού. Από την πλευρά του ο Γιάννης Στανκογλου, σε δηλώσεις του, διέψευσε τις φήμες αυτές ξεκαθαρίζοντας τη θέση του.

«Είμαι μόνος μου, καραμόνος μου. Δεν έχω καμία σχέση με καμία παρουσιάστρια. Δεν ξέρω πραγματικά τι μου λες. Δεν έχω παρακολουθήσει τι έχει ειπωθεί. Βρείτε μου ποια είναι η παρουσιάστρια που έχω σχέση, για να τη μάθω κι εγώ», απάντησε χαρακτηριστικά (δείτε εδώ την πρώτη του ανάρτηση).

Η αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη για τις φήμες για τη σχέση του Γιαννη Στανκογλου

Το πρωί της Τρίτης 5/12, η Ελεονώρα Μελέτη, μέσα από την εκπομπή Mega Καλημέρα, αναφέρθηκε σε όλους εκείνους, που μετά το ξέσπασμα της είδησης, θέλησαν να μάθουν τι συμβαίνει στη ζωή του ηθοποίου. Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια, δέχτηκε αρκετά μηνύματα από γνωστούς και φίλους ακόμη και από τη μητέρα της.

«Θέλω να πω λίγο τον πόνο μου στον κόσμο. Χθες δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γινόταν. Έβαλε φωτιές η Τίνα Μεσσαροπούλου με ένα κουιζάκι για τον Γιάννη Στάνκογλου και ότι γνωρίζει ότι πιθανότητα βρίσκεται σε σχέση και από τα συμφραζόμενα προέκυπτε ότι είναι σε σχέση με μια γνωστή παρουσιάστρια.»

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε! Δεν ηρέμησε το κινητό. Με έπαιρνε όποιος μπορείτε να φανταστείτε να με ρωτήσει ποια είναι η παρουσιάστρια. Και τι δεν κάναμε χθες. Είχαμε βάλει κάτω όλες τις ζώνες και όλες τις παρουσιάστριες να δούμε ποια είναι δεσμευμένη και ποια δεν είναι. Παίρνω τηλέφωνο τον άντρα μου που είχε βγει πριν μερικές ημέρες με τον Στάνκογλου και του λέω: "Ρε συ προσπάθησε να θυμηθείς, χτύπησε το τηλέφωνό του;" και μου λέει: "παιδί μου είσαι καλά;".»

«Εδώ μου στέλνει και η μαμά μου και μου λέει: "Έλα. Πες στη μανούλα ποια είναι...Αφού εσείς ξέρετε! Σε παρακαλώ". Μάνα δεν έχω ιδέα» ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε εδώ το βίντεο: