«Δεν αποφεύγω τις δημόσιες εμφανίσεις, αλλά...» - Ο λόγος που η Λίνα Σακκά απέχει από το θέατρο και την τηλεόραση

Η εξομολόγηση για το γιο της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν αποφεύγω τις δημόσιες εμφανίσεις, αλλά...» - Ο λόγος που η Λίνα Σακκά απέχει από το θέατρο και την τηλεόραση

Εκτός της Μαρίας Σολωμού και του Μάριου Αθανασίου, στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Το μπουφάν της Χάρλεϋ ή πάλι καλά" με την Μαριάννα Τουμασάτου στο θέατρο Coronet, βρέθηκε και η Λίνα Σακκά, η οποία έκανε δηλώσεις στις κάμερες.

Η ηθοποιός μίλησε για τους λόγους που δεν κάνει πολλές δημόσιες εμφανίσεις, ενώ αναφέρθηκε και στην απουσία της τόσο από το θέατρο όσο και από την τηλεόραση. Πιο πρόσφατη τηλεοπτική της εμφάνισή ήταν στη σειρά "Η Εκδρομή" που προβλήθηκε τη σεζόν 2014-2015 από τον ΑΝΤ1.

Τα τελευταία χρόνια έχει αποστασιοποιηθεί από την τηλεόραση κάνοντας θέατρο και ασχολείται περισσότερο με τις επιχειρήσεις εστίασης που διαθέτει αλλά και με το μεγάλωμα του 11,5 πλέον γιου της.

Οι δηλώσεις της Λίνας Σακκά

«Δεν αποφεύγω τις δημόσιες εμφανίσεις, αλλά δεν έχω χρόνο. Δεν έχω αποσυρθεί, μου έχει λείψει πολύ το θέατρο και η τηλεόραση. Θα σας πω για τώρα, είμαι καλά, έχω σταθεί στα πόδια μου κι έχω το παιδάκι μου που μεγαλώνει, είναι 11,5 χρονών. Νιώθω πολύ περήφανη. Είχα τηλεοπτικές προτάσεις για καθημερινό, αλλά λόγω του παιδιού δεν μπορώ να είμαι 10 ώρες σε ένα γύρισμα», δήλωσε αρχικά η Λίνα Σακκά στους δημοσιογράφους των ψυχαγωγικών εκπομπών.

«Ο γιος μου δεν με κάνει ότι θέλει, έχουν μπει πλέον όρια. Δεν θέλω να είμαστε φίλοι με τον γιο μου, θέλω να κρατήσουμε τη σχέση που έχουμε, μαμάς και γιου. Παλιά δεν έβλεπα τον εαυτό μου στην τηλεόραση, αλλά τώρα τον βλέπω και καταλαβαίνω ότι ήμουν πολύ αυστηρή. Ο γιος μου δεν θέλει να με δει στην τηλεόραση», εξομολογήθηκε για την προσωπική της ζωή και το μεγάλωμα του παιδιού της.

Μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Λίνα Σακκά είχε κάνει μια σπάνια ανάρτηση με φωτογραφία του μοναχογιού της.