«Είχα πάρει 24 με 25 κιλά για έναν ρόλο...» - Η αποκαλυπτική εξομολόγηση του Λάζαρου Γεωργακόπουλου

«Έτρωγα ένα ολόκληρο καλοκαίρι...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Είχα πάρει 24 με 25 κιλά για έναν ρόλο...» - Η αποκαλυπτική εξομολόγηση του Λάζαρου Γεωργακόπουλου

Ο γνωστός ηθοποιός, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, τον οποίο παρακολουθούμε να πρωταγωνιστεί τα τελευταία δύο χρόνια στην άκρως επιτυχημένη σειρά εποχής, "Ο Παράδεισος των Κυριών", του καναλιού Alpha, βρέθηκε καλεσμένος στη βραδινή εκπομπή "The 2night show", που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΑΝΤ1. Ο ηθοποιός παραχώρησε μία εκ βαθέων εξομολογητική συνέντευξη στον οικοδεσπότη της, Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μεταξύ άλλων μίλησε για την κόρη του (δείτε εδώ πώς είναι το παιδί του), αλλά έκανε και μία σημαντική αποκάλυψη για κάτι πολύ ακραίο που έχει κάνει για ρόλο.

Η σοκαριστική εξομολόγηση του Λάζαρου Γεωργακόπουλου για ρόλο

«Είχα πάρει 24 με 25 κιλά για έναν ρόλο. Ήταν στο Θέατρο Αμόρε, όπου κάναμε τη "Σαλώμη" του Όσκαρ Ουάϊλντ μαζί με τον Δημήτρη Μαυρικίου, ο οποίος με ήθελε αρχικά να κάνω τον νέο που ερωτεύεται η Σαλώμη. Κάπως έφυγε ο ηθοποιός που έκανε τον Ηρώδη και μου λέει ο Δημήτρης, ότι σκέφτηκε, μήπως να τον κάνω εγώ τον Ηρώδη αλλά λίγο πιο νέο. Πολύ ωραία ιδέα, του είπα. Μετά στις πρόβες μου πρότεινε να πάρω κανένα κιλό για να είμαι σε πιο ντεκαντάνς κατάσταση. Πήρα 3 με 4 κιλά, αλλά επειδή εμφανιζόμουν γυμνός από τη μέση και πάνω κάπως έγραφε ωραία, μου πρότεινε να πάρω κι άλλα.

Συνέχιζα να παίρνω και όσο έπαιρνα ένιωθα ακόμη καλύτερα στον ρόλο. Έφτασα να πάρω 24 ολόκληρα κιλά, χωρίς διατροφολόγο. Έτρωγα ένα ολόκληρο καλοκαίρι τσουρέκια με μερέντα, και με μαρμελάδες το πρωί, μακαρόνια δύο πιάτα το μεσημέρι. Τα τελευταία 6 κιλά, όμως τα πήρα με δυσκολία, αλλά επέμενα. Η επόμενη παράσταση που έπαιξα ήταν μετά από 10 μέρες, όπου εκεί έπαιζα έναν ακόμα πιο νεαρό. Ήταν τεράστιο σοκ για τον οργανισμό μου, θα μπορούσα να έχω πάθει μεγάλα προβλήματα. Έχασα τα πρώτα 6 κατά τη διάρκεια των παραστάσεων και τα υπόλοιπα 10, γιατί δεν προλάβαινα να τα χάσω όλα, τα έχασα πίνοντας μόνο βιταμίνη C. Αυτά είναι, όμως ακραία πράγματα, δεν το προτείνω σε κανέναν, φυσικά», αποκάλυψε ο αγαπημένος και δημοφιλής ηθοποιός για το πιο extreme πράγμα, που έχει κάνει για ρόλο.