«Απολύτως συνειδητά δε θέλησα να το κάνω...» - Η ηχηρή απάντηση της Ελισάβετ Σταμοπούλου στην σύζυγό του Αίαντα Μανθόπουλου

«Όλη την ημέρα περιμένω αυτή την ώρα που θα έρθω κοντά του»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Απολύτως συνειδητά δε θέλησα να το κάνω...» - Η ηχηρή απάντηση της Ελισάβετ Σταμοπούλου στην σύζυγό του Αίαντα Μανθόπουλου

Την απάντηση της για το σάλο που έχει δημιουργηθεί γύρω μνημόσυνο του Αίντα Μανθόπουλου, έδωσε η Ελισάβετ Σταμοπούλου μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, το πρωί της Τετάρτης 6/12. Η τελευταία σύντροφός του ηθοποίου αναφέρθηκε στον λόγο που δεν κάλεσε την εν διαστάσει σύζυγό του, Στέλλας Τσιάτσιου, την ημέρα εκείνη.

Σε σε δηλώσεις που παραχώρησε στην ίδια εκπομπή, η σύζυγος του Αίαντα Μανθόπουλου ανέφερε ότι δεν γνώριζε για το μνημόσυνο και μεταξύ άλλων είπε: «Φυσικά και γνώριζα για την σύντροφό του. Δεν μιλάμε από τότε που έφυγε ο Αίας. Την είχα καλέσει κάποιες φορές και αρνήθηκε να μου μιλήσει, από τότε δεν μιλήσαμε ξανά ποτέ» (δείτε εδώ τη δήλωση της).

Η ηχηρή απάντηση της Ελισάβετ Σταμοπούλου

«Όλη την ημέρα περιμένω αυτή την ώρα που θα έρθω κοντά του, και θα κάτσω να πιούμε τον καφέ μας, όπως κάναμε κανονικά. Αυτό το κρατάω, περισσότερο για μένα, αλλά νομίζω ότι κάτι σημαίνει και γι’ αυτόν. Συνειδητά, και ξέροντας ότι άλλο δώρο δε μπορώ να του κάνω εκεί που είναι, ήθελα να του αφιερώσω τη μέρα των γενεθλίων μου» ανεφερε αρχικά.

«Έτσι κι αλλιώς δεν επρόκειτο να τα γιορτάσω και σκέφτηκα ότι είναι ένα πάρτι για τον Αίαντα. Αυτό ήθελα να κάνω και νομίζω ότι το πέτυχα γιατί κάλεσα ανθρώπους που και τον αγάπαγαν και ήταν τα τελευταία χρόνια κοντά του. Απολύτως συνειδητά δε θέλησα να το κάνω μαζί με την πρώην σύζυγό του» πρόσθεσε.

«Δεν έχω καμία επαφή μετά την ημέρα ανακοίνωσης θανάτου του Αίαντα με την κυρία Τσιάτσιου. Το κάνω συνειδητά γιατί αποφεύγω να ανακατευτώ γιατί θα πρέπει ο Αίαντας να φύγει με όσο το δυνατόν λιγότερες στεναχώριες. Ο Αίαντας πληγώθηκε πολύ από σχόλια, δημοσιεύματα, από πράγματα που δεν τον αντιπροσώπευαν, ίσως τα χειρίστηκε και λάθος την εποχή που τα χειρίστηκε.»

«Πιστεύω ότι πια είχε αρχίσει να στέκεται πάλι στα πόδια του και μπορούσε να ζητήσει ξανά αυτό που του ανήκε. Πολλοί συνάδελφοί του γύρισαν την πλάτη. Το συνειδητοποίησα τώρα που έφυγε, δεν το είχα συνειδητοποιήσει πριν, είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί» είπε η σύντροφος του Αίαντα Μανθόπουλου.

Δείτε εδώ το βίντεο: