«Εγώ δεν έγινα ομοφυλόφιλος επειδή είχα γονείς ομοφυλόφιλους...» - Ξεσπά ο Τάσος Ξιαρχό για τις δηλώσεις Ιωαννίδου και Φόνσου

«Παλιά μυαλά!»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Στις δηλώσεις της Άννας Φόνσου και της Μαρίας Ιωαννίδου για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, απάντησε, το πρωί της Τετάρτης 6/12, ο Τάσος Ξιαρχό, μέσα από την εκπομπή Breakfast@star. Ο γνωστός χορογράφος τόνισε ότι έχει έρθει η νέα εποχή στα πράγματα.

Υπενθυμίζουμε ότι, με αφορμή την νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, οι δύο ηθοποιοί, εξέφρασαν την αντίθεση τους σχετικά με την τεκνοθεσία. «Δεν με ενδιαφέρει, εάν παντρευτούν ή κάνουν τελετή. Όλοι οι φίλοι μου είναι ομοφυλόφιλοι, αλλά για τα παιδιά έχω μία ευαισθησία. Σκέφτομαι, ότι έχουν τη δυνατότητα την οικονομική, να τα μεγαλώσουν καλά, όμως έχουν σκεφτεί τι πλήγμα είναι για τα παιδιά στο σχολείο, εάν πουν κάτι τέτοιο, κάποιες κακίες; Είμαι κατά εγώ, μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά δεν το εγκρίνω», είπε για το θέμα των ομόφυλων ζευγαριών» ανέφερε η Άννα Φόνσου (δείτε εδώ το βίντεο).

Από την πλευρά της η Μαρία Ιωννίδου είπε: «Εγώ τη μαμά μου και τον μπαμπά μου είχα πρότυπα. Θα έχουν το πρότυπο, για αυτό λέω 80% θα γίνουν τα παιδιά ομοφυλόφιλα. Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε; Πιστεύω, ότι έχουμε αρχές, πάμε προς τα πίσω; Στον Μεσαίωνα; Προς τα εμπρός πάμε, αυτό δεν είναι εμπρός. Άμα συμβεί να πάρουν ένα παιδί, θα πάρουν και άλλοι, αυτό θα γίνεται; Δεν είναι φυσιολογικό....» (δείτε εδώ τη συνέχεια).

Η απάντηση του Τάσου Ξιαρχό

«Ποιο είναι το πρόβλημα να έχουν δύο ομοφυλόφιλοι ένα παιδί; Εδώ έχουν άλλες οικογένειες παιδιά που απαγορεύεται να έχουν. Εγώ μεγάλωσα με μια μαμά, δεν είχα μπαμπά, το ίδιο πράγμα είναι. Άμα ο γονέας δεν εξωτερικεύσει στο παιδί του τις ερωτικές του προτιμήσεις και σεβαστεί να τα μάθει μόνο του, είναι αποδεκτό. Αν έχεις την ανάγκη να κάνεις παιδί με τον άνθρωπό σου, να το κάνεις» είπε αρχικά ο Τάσος Ξιαρχό.

«Παλιά μυαλά! Ήρθε η νέα εποχή και κάποια πράγματα δεν θα είναι όπως τα ξέρουμε. Πλέον ένα ομόφυλο ζευγάρι θα αγαπάει και θα δίνει στο παιδί περισσότερη ελευθερία σε σχέση με τα στερεότυπα των κλασικών οικογενειών. Μπαμπάς, μαμά μπορεί να είναι τα χειρότερα προτυπα. Πρέπει να ελέγχονται οι γονείς, όχι οι ερωτικές τους προτιμήσεις».

«Εγώ δεν έγινα ομοφυλόφιλος επειδή είχα γονείς ομοφυλόφιλους, έγινα επειδή βγήκε από μέσα μου και ήμουν αυτό το πράγμα».

Δείτε εδώ το βίντεο: