«Θεώρησα, ότι το παιδί δεν φταίει σε κάτι...» - Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Μαρίας Καρλάκη λίγες μέρες μετά τον ερχομό του παιδιού της

«Επιστρέφω στη δουλειά νωρίτερα από το αναμενόμενο, γιατί...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, Μαρία Καρλάκη, πριν λίγο καιρό έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι, και πλέει σε πελάγη ευτυχίας (δείτε εδώ φωτογραφίες από το μαιευτήριο). Η καλλιτέχνιδα της ελληνικής μουσικής σκηνής, μάλιστα, σήμερα, Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, μίλησε για αυτό μέσα από την πρωινή εκπομπή, "Super Κατερίνα", και η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού Alpha. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην επιστροφή της στο τραγούδι, αλλά και στην απόφασή της να μεγαλώσει μόνη της το παιδί της.

Η συνέντευξη της Μαρίας Καρλάκη μετά τη γέννα της

«Είναι οι καλύτερες τρεις εβδομάδες της ζωής μου, νομίζω τώρα που έχω το γιο μου. Είναι θεωρώ, τα ωραιότερα μου ξενύχτια. Πήρα πριν λίγες ημέρες τη μισή ευχή και θα σαραντίσω μέσα στα Χριστούγεννα. Καταρχάς τη φωτογραφία την ανέβασα εγώ. Θεώρησα, ότι το παιδί δεν φταίει σε κάτι, και αύριο μεθαύριο δεν θα ήταν ωραίο να δει, πως ο πατέρας του δεν ήταν στη γέννα, για αυτό και την ανέβασα. Με τον συγκεκριμένο δεν είμαστε μαζί.

Είμαι από την αρχή συνειδητοποιημένη με όλη την κατάσταση, να μεγαλώσω μόνη μου το παιδί μου. Ούτως ή άλλως, σας το είχα πει αυτό που πέρασα και περνάω είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά η ευλογία που έχω στην αγκαλιά μου είναι ό,τι πιο μέγιστο. Ήρθε στη γέννα και μετά έφυγε ο πρώην σύντροφός μου. Δεν ξανά ήρθε να μας δει, φαντάζομαι θα έχει δουλειές. Το θέμα είναι, ότι δεν θέλω να μιλάω καθόλου για τον συγκεκριμένο, το θέμα είμαστε εγώ και το παιδί και είμαστε καλά, είμαστε γεροί και δυνατοί και όλα τα άλλα έρχονται στον δρόμο μας μπροστά.

Επιστρέφω στη δουλειά νωρίτερα από το αναμενόμενο, γιατί πρέπει να δουλέψω και να μπορώ να μεγαλώσω το παιδί μου. Έχω ανθρώπους δίπλα μου και με στηρίζουν και αυτό με έχει συγκινήσει πολύ και με στηρίζουν όλοι αυτοί. Φλέρταρα πάρα πολύ κοντά με την επιλόχειο κατάθλιψη. Είμαι κάθε μέρα με ψυχολόγο και με τη μαία μου, αλλά είμαι οκ», εξομολογήθηκε η δημοφιλής τραγουδίστρια στην κάμερα της εκπομπής.

Οι παλαιότερες δηλώσεις της Μαρίας Καρλάκη για το χωρισμό της

Οι δηλώσεις της τραγουδίστριας, που είχε κάνει λίγο πριν γεννήσει, μέσα από την εκπομπή του ΣΚΑΙ, Fay's Time.

«Έχω μία πολύ καλή εγκυμοσύνη, αν εξαιρέσω ένα θέμα στην αρχή της. Ο καιρός κοντεύει και ανυπομονώ να πάρω τον γιο μου αγκαλιά. Θα γεννήσω τον Νοέμβριο, το μωρό θα βγει σκορπιός σαν τη μαμά του. Μόλις έμαθα πως είμαι έγκυος έβαλα τα κλάματα, γιατί είναι κάτι το οποίο δεν προσπαθήσαμε καν να γίνει. Θεωρώ ότι αυτό το παιδάκι είναι θεόσταλτο. Ο Τριαντάφυλλος είχε καταλάβει πως είμαι έγκυος πριν καν το μάθω εγώ. Ήμασταν στη Γερμανία, είχαμε βγει και δεν ήθελα να πιω και μου λέει "Τι κάνεις; Έγκυος είσαι; Να δεις που είσαι". Είχα μια μέρα καθυστέρηση».

Όσον αφορά στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε κάτω από την φωτογραφία με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, επισήμανε: «Οι άνθρωποι που βρίσκονται στα φώτα της δημοσιότητας αντιμετωπίζουμε τα ψυχολογικά των άλλων».

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Ο πατέρας του παιδιού μου έβαλε τα κλάματα μόλις άκουσε πως είμαι έγκυος, γιατί το ήθελε πάρα πολύ. Δεν είμαι μαζί με τον πατέρα του παιδιού μου, μπορώ να μεγαλώσω μόνη μου το παιδί μου. Είμαι πάρα πολύ δυνατή. Θεωρώ ότι οι πολλές ευκαιρίες δεν παίρνουν τόπο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις αν θα είμαστε πάλι μαζί. Με στενοχωρεί όταν σκέφτομαι πως πρέπει να εξηγήσω στο παιδί μου γιατί δεν είμαι μαζί με τον μπαμπά του. Μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα και να είμαστε ξανά μαζί ή να είμαι με κάποιον άλλο άνθρωπο. Το όνομα του παιδιού μου θα είναι Ραφαήλ κα τα βαφτίσια θα γίνουν στη Μυτιλήνη. Σε πέντε χρόνια θα ήθελα να έχω την οικογένειά μου και να κάνω και δεύτερο παιδί» (δείτε εδώ πώς εξαφανίστηκε ο πρώην της μετά την εγκυμοσύνη).

Δείτε επίσης: Αυτός ήταν ο επιχειρηματίας σύντροφός της