«Είναι πολύ σκληρό αυτό που συνέβη...» - Η αποκάλυψη της Τάνιας Τρύπη για το κακοποιημένο ζωάκι που έχει υιοθετήσει

«Ένας άνθρωπος, ο οποίος φτάνει σε αυτήν την παραβατική συμπεριφορά είναι...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η δημοφιλής ηθοποιός, Τάνια Τρύπη, έχει τοποθετηθεί πολλές φορές δημοσίως για τα δικαιώματα των ζώων, όντας φιλόζωη (δείτε εδώ την ανάρτησή της για την κακοποίηση ζώου). Σήμερα, Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου, βρέθηκε καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή, "Super Κατερίνα", και η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, και δε γινόταν να παραλείψει να σχολιάσει το περιστατικό με το κακοποιημένο σκυλάκι στην Αράχωβα (δείτε εδώ αναλυτικά τι έχει συμβεί και ποιες είναι οι τελευταίες εξελίξεις της υπόθεσης).

Μεταξύ άλλων προχώρησε σε μία σημαντική εξομολόγηση για ένα σκυλάκι, το οποίο έχει πέσει κι αυτό θύμα κακοποίησης, και το έχει υιοθετήσει. Πρόκειται για μία ιστορία, που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης.

Η ιστορία της Τάνια Τρύπη με το κακοποιημένο σκυλάκι που έχει υιοθετήσει

«Είναι πολύ σκληρό αυτό που συνέβη. Πριν από δύο χρόνια είχε επαναληφθεί ένα τέτοιο γεγονός, με ένα σκυλάκι στην Αλεξανδρούπολη. Είχε βιαστεί και είχε κακοποιηθεί πάρα πολύ άσχημα, το οποίο το υιοθέτησα εγώ, την Αγάπη. Βρέθηκε αυτό το ζωάκι στην Αλεξανδρούπολη, μόλις το βρήκαν το φυγάδευσαν στην Ξάνθη, ήταν 4μιση μηνών και μετά από 5 μέρες και πάρα πολύ μεγάλη φαρμακευτική αγωγή, γιατί ήταν κακοποιημένη από παντού, ήταν διαλυμένο αυτό το πλάσμα, μετά την ανάρτησαν.

Με το που την ανάρτησαν, εγώ δεν είχαν καμία διάθεση να πάρω και τρίτο σκυλί, γιατί έχω ήδη μία λύκαινα από μωρό, ένα ακόμα διασωθέν, που ήταν 9 χρόνια σε ένα μπαλκόνι, οπότε δεν ήταν η πρόθεσή μου να πάρω κι άλλο ένα ζώο. Με αυτήν, όμως έπαθα κάτι όταν την είδα, έστειλα το τηλέφωνό μου, επικοινώνησαν και έστειλα ταξί και την πήρε και μου την έφερε από την Ξάνθη. Άρχισε ένας τεράστιος Γολγοθάς για να επανέλθει. Δουλέψαμε πάρα πολύ και ήταν μωρό. Είναι τσοπανόσκυλο και πλέον έχει γίνει σαράντα κιλά.

Ένας άνθρωπος, ο οποίος φτάνει σε αυτήν την παραβατική συμπεριφορά είναι πολύ λεπτό το νήμα που χωρίζει την παραβατικότητα σε ένα ζώο και σε έναν άνθρωπο. Αυτό το τέρας που κυκλοφορεί έξω, σαφέστατα και σε έναν άλλο άνθρωπο σε ένα παιδί, θα κάνει τα αντίστοιχα. Πρέπει να τα καταγγέλλουμε τέτοια περιστατικά. Ούτε της Αγάπης έχει βρεθεί ο δράστης και μάλιστα, δίνουν 3.000 ευρώ, έστω και για ανώνυμη καταγγελία. Κανείς δεν μιλάει. Και είναι συνενοχή και θα γυρίσει μπούμερανγκ και σε αυτούς, που δε μιλάνε», εξομολογήθηκε η δημοφιλής ηθοποιός.