«Από τότε που έχω γίνει μαμά...» - Ξέσπασε σε κλάματα η Ελένη Φουρέιρα στην ραδιοφωνική εκπομπή του Δημήτρη Ουγγαρέζου

«Τα παιδιά παίρνουν πολλή αγάπη και είμαι θετική ότι όλα θα πάνε καλά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Από τότε που έχω γίνει μαμά...» - Ξέσπασε σε κλάματα η Ελένη Φουρέιρα στην ραδιοφωνική εκπομπή του Δημήτρη Ουγγαρέζου

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με την ραδιοφωνική του εκπομπή MyRadio 104,6 μέχρι τις 11/12 θα παραμείνουν στον αέρα και θα εκπέμπουν ασταμάτητα, στηρίζοντας το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ»- Σύλλογος Φίλων Παιδιών. Η Ελένη Φουρέιρα λοιπόν, βρέθηκε στον ξενώνα του σωματείου "Ελπίδα" και μίλησε στην εκπομπή. Απόσπασμα από τα όσα είπε με τον παρουσιαστή, πρόβαλλε σήμερα Πέμπτη 7/12 το Mega Καλημέρα.

Η τραγουδίστρια λοιπόν, ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας με τον παρουσιαστή, λέγοντας πως από τότε που έγινε μητέρα, φέρνοντας στον κόσμο το γιο της (δείτε φωτογραφία του) έχει γίνει ευσυγκίνητη.

Τα κλάματα της Ελένης Φουρέιρα

«Είμαι χαρούμενη που είμαι εδώ. Είμαι πολύ συγκινημένη γιατί από τότε που έχω γίνει μαμά... καταλαβαίνετε... Βλέπω τα περάματα με άλλο μάτι. Αντιλαμβάνεσαι όλους τους γονείς, την προσπάθεια τους. Πόσο ήρωες είναι αυτοί οι γονείς. Τα παιδιά παίρνουν πολλή αγάπη και είμαι θετική ότι όλα θα πάνε καλά. Ένα παιδί αυτό θέλει, αγάπη φροντίδα», είπε με δάκρυα στα μάτια και βαθιά συγκινημένη.

«Συνεχίζεται ο ραδιομαραθώνιος για τον σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο Ελπίδα και τους συλλόγου όραμα Ελπίδας. Είμαστε εδώ για να διατυμπανίσουμε και να εξασφαλίσουμε και να γίνει γνωστό πως το όραμα της Μαριάννας Βαρδινογιάννη είναι πιο δυνατό από ποτέ», είπε στην συνέχεια σε δηλώσεις του στις κάμερες ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι εδώ. Η φετινή χρονιά είναι αυτή που εμένα προσωπικά με έχει... είναι διαφορετικά πια από τότε που έγινε μαμά. Αντιλαμβάνομαι πόσο ήρωες είναι αυτοί οι γονεί. Έχουν πάρα πολύ φροντίδα αυτά εδώ τα παιδιά», δήλωσε έπειτα η Ελένη Φουρέιρα.