«Δεν γίνεται να απαξιώνεις έναν χώρο και να λες ότι δεν είναι επάγγελμα, είναι προκλητικό...» - Ξεσπά ο Ετεοκλής Παύλου για τις δηλώσεις της Κατερίνας Γερονικολού

Η αιχμηρή του απάντηση

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Δεν γίνεται να απαξιώνεις έναν χώρο και να λες ότι δεν είναι επάγγελμα, είναι προκλητικό...» - Ξεσπά ο Ετεοκλής Παύλου για τις δηλώσεις της Κατερίνας Γερονικολού

Τις δηλώσεις της Κατερίνας Γερονικολού, στη χθεσινή της συνέντευξη στην Ελένη Τσολάκη, σχολίασαν, το πρωί της Πέμπτης 7/12, ο Ετεοκλής Παύλου και οι συνεργάτες του στην εκπομπή Breakfast@star. Η γνωστή ηθοποιός είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ότι ο καθένας μπορεί να κάνει το επάγγελμα του παρουσιαστή, μια τοποθέτηση, η οποία ξεσήκωσε αντιδράσεις στο πλατό.

«Η παρουσίαση δεν είναι και επάγγελμα, παρουσιαστής καλός μπορείς να γίνεις επειδή έχεις μια πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα και καλό λόγο. Τα στοιχεία που κάνουν έναν άνθρωπο καλό παρουσιαστή, δεν μιλάω για ενημέρωση και ειδήσεις, είναι πολύ υποκειμενικά. Οποιοσδήποτε μπορεί να είναι ένας καλός παρουσιαστής» ανέφερε η Κατερίνα Γερονικολού (δείτε εδώ όλα όσα είπε).

Η απάντηση του Ετεοκλή Παύλου

«Διαφωνώ στο ότι η παρουσίαση είναι χόμπι. Είναι επάγγελμα. Είπε ότι αν βγάλουμε τις ειδήσεις, οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει κάτι στην τηλεόραση και δεν είναι επάγγελμα. Αν όπου "ειδήσεις" βάλουμε «Επίδαυρο», είναι το ίδιο;» είπε αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου.

«Είναι κάτι που με αφορά και θα απαντήσω, γιατί δεν είμαι ούτε 20 χρόνια παρουσιαστής, ούτε πτυχίο δημοσιογραφίας έχω. Έχω μπει όμως σε έναν χώρο που έχω απόλυτο σεβασμό για το πού βρίσκομαι και δεν μπορώ να αναγνωρίσω ότι οι άνθρωποι που κάνουν τόσα χρόνια ψυχαγωγία έχουν ένα συν, ένα αβαντάζ. Είναι κάτι που θα ήθελα να έχω και έχω και εγώ» προσθεσε ο παρουσιαστής

«Έχει απόλυτο δίκιο σε αυτό που λέει. Δεν μου αρέσει η διατύπωση ως πρόταση αλλά, εκτός από τις ειδήσεις, στην ψυχαγωγία με ένα καλό πτυχίο, με ωραίο λόγο και προσωπικότητα, ένας φωτεινός άνθρωπος μπορεί να κάνει παρουσίαση. Είναι 4-5 άνθρωποι στην Ελλάδα που μετά από 25-30 χρόνια μπορούν να αποκαλούνται παρουσιαστές» σχολίασε από την πλευρά της η Λιλή Πυράκη.

«Δεν γίνεται να απαξιώνεις έναν χώρο και να λες ότι δεν είναι επάγγελμα. Αυτό το πράγμα είναι προκλητικό. Είμαι σε έναν χώρο που δεν έχω πτυχίο αλλά το κυνηγάω να είμαι καλός, να πουν οι άνθωρποι που συνεργάζομαι ότι πήρα την ευκαιρία και την αξίζω. Η πόρτα δεν κρατιέται έτσι ανοιχτή όμως» κατέληξε ο Ετεοκλής Παύλου.

Δείτε εδώ το βίντεο: