«Οποιοσδήποτε μπορεί να είναι ένας καλός παρουσιαστής...» - Τι αποκάλυψε η Κατερινα Γερονικολού για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει εκπομπή με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

«Είναι απόφαση η ευτυχία»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Οποιοσδήποτε μπορεί να είναι ένας καλός παρουσιαστής...» - Τι αποκάλυψε η Κατερινα Γερονικολού για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει εκπομπή με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Πρωινό Σουσού, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 6/12, η Κατερίνα Γερονικολού. Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε χριστουγεννιάτικη ταινία που πρωταγωνιστεί ενώ αποκάλυψε αν θα ήθελε να κάνει εκπομπή με τον σύντροφό της Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Τι αποκάλυψε η Κατερινα Γερονικολού για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει εκπομπή

«Έχω περάσει όλων των ειδών τα Χριστούγεννα. Νομίζω ότι από ένα σημείο και μετά κατάλαβα ότι στη ζωή σου συμβαίνουν γεγονότα, και το βασικό είναι να ξέρεις πως θα τα αντιμετωπίσεις. Μπορεί φέτος τα Χριστούεγννα κάποιος να είναι μόνος του. Δεν πειράζει. Δεν είναι το τέλος του κόσμου.»

«Είναι απόφαση η ευτυχία. Αν δεν είναι θέμα υγείας, η ευτυχία είναι απόφαση. Μικρή αυτοκαταπιεζόμουν. Μόλις μπήκα στο Πανεπιστήμιο είπα ότι δεν θέλω να περάσουν έτσι τα χρόνια. Επιλέγω να μην συμβιβάζομαι» πρόσθεσε η ηθοποιός στη συνέχεια.

Δείτε επίσης: Τον στηρίζει σε κάθε του βήμα - Η νεραϊδένια εμφάνιση της Κατερίνας Γερονικολού στο πλευρό του Γιάννη Τσιμιτσέλη

«Μου αρέσει πάρα πολύ η δημοσιογραφία είναι πολύ όμορφο επάγγελμα. Δεν με ενδιαφέρει να κάνω εκπομπή με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Ανυπομονώ να ξεκινήσει το θέατρο. Διψάω! Δεν μπορώ να μπω σε μια άλλη διερεύνηση να κάνω εκπομπή. Δεν είναι στο μυαλό μου. Δεν είμαι καθόλου κατά!»

«Η παρουσίαση δεν είναι και επάγγελμα, παρουσιαστής καλός μπορείς να γίνεις επειδή έχεις μια πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα και καλό λόγο. Τα στοιχεία που κάνουν έναν άνθρωπο καλό παρουσιαστή, δεν μιλάω για ενημέρωση και ειδήσεις, είναι πολύ υποκειμενικά. Οποιοσδήποτε μπορεί να είναι ένας καλός παρουσιαστής» ανέφερε η Κατερίνα Γερονικολού.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η απάντηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη για το ενδεχόμενο παρουσίασης εκπομπής

Από την πλευρά του ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σε δηλώσεις του στην εκομπή Breakfast@Star ανέφερε: «Δεν έχω προλάβει να δω την Βάσω Λασκαράκη στο Break, έχω δει αποσπασματικά την εκπομπή καμία συνέντευξη. Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε με την Βάσω εκπομπή. Έχει γίνει πρόταση με την Κατερίνα Γερονικολού, αλλά εγώ δεν είμαι γενικότερα τόσο υπέρ του να κάνω εκπομπή. Τουλάχιστον προς το παρόν δεν με βλέπω σε κάτι τέτοιο. Ήταν για ψυχαγωγικό. Είναι κάτι πολύ έξω από εμένα» πρόσθεσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Δείτε εδώ το βίντεο: