«Μου έχουν απαγορεύσει στο κανάλι, να κυκλοφορώ γυμνός...» - Η αποκαλυπτική συνέντευξη του Κώστα Φραγκολιά

«Κυκλοφορούσαμε γυμνοί στα MAD...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο δημοφιλής ηθοποιός, Κώστας Φραγκολιάς, τον οποίο παρακολουθούμε τα τελευταία χρόνια στο πάνελ της πρωινής εκπομπής "Happy Day", του Alpha, δε διστάζει να μιλάει ανοιχτά για την προσωπική του ζωή και να απαντάει σε οποιαδήποτε ερώτηση που του κάνουν, ακόμα κι αν είναι άκρως αδιάκριτη (δείτε εδώ τι έχει αποκαλύψει για την περιπέτεια της υγείας του).

Σήμερα, Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή "Breakfast@Star", που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Star και μίλησε για όλους και για όλα, όπως για το γεγονός, πως θα ήθελε να κυκλοφορεί γυμνός στο κανάλι.

Η αποκαλυπτική συνέντευξη του Κώστα Φραγκολιά

«Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται. Σε γενικές γραμμές θα περιέγραφα τον εαυτό μου συνεπή. Έχω καθυστερήσει στην εκπομπή, γιατί κουρευόμουν. Θα έβαζα τον ύπνο πρώτα, μετά το σεξ και μετά το φαγητό σε σειρά προτεραιότητας. Η σχέση μου με τον Μορφέα είναι πολύ καλή. Είμαι καλός στο σεξ, αλλά στον ύπνο ακόμα καλύτερος», είπε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός.

Πρόσθεσε, επίσης σχετικά με την προσωπική του ζωή, ότι «Οι άντρες μιλούν με πράξεις. Έχω κάνει πρόταση γάμου ξαπλωμένος, είχα αφήσει το δαχτυλίδι στο κομοδίνο».

«Κάθε μέρα έχω εκμεταλλευτεί τη θέση μου, για να ικανοποιώ τις ορέξεις μου. Κυκλοφορούσαμε γυμνοί στα MAD. Δεν υπήρχαν τότε κινητά και κυκλοφορούσαμε γυμνοί στους διαδρόμους. Μου έχουν απαγορεύσει στο κανάλι, που είμαι τώρα, να κυκλοφορώ γυμνός, ακόμα και μέσα στο καμαρίνι μου γυμνός. Το έχουν απαγορεύσει ρητά σε εμένα και το Δημήτρη Παπανώτα», εξομολογήθηκε στην κάμερα της εκπομπής ο ηθοποιός.

Η εξομολόγηση του Κώστα Φραγκολιά για την προσωπική του ζωή

Μια συνέντευξη εφ'όλης της ύλης παραχώρησε ο Κώστας Φραγκολιάς στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Ο παρουσιαστής, μοντέλο και ηθοποιός μίλησε για την ζωή του και την σχέση του με την αγαπημένη του, Δώρα Πατσιώτη.

Αποκάλυψε το χωρισμό που είχαν στο παρελθόν και την επανασύνδεση τους μετά από 13 χρόνια χώρα, ενώ μίλησε για τυχόν ζήλιες ανάμεσα τους.

«Είναι μία κοπέλα που την ήξερα πάρα πολλά χρόνια. Είχαμε σχέση όταν ήμασταν και πολύ νεότεροι. Είχαμε χωρίσει και μετά από 13 χρόνια τα ξαναβρήκαμε. Είναι ένας άνθρωπος που μπορώ να συζητήσω οποιοδήποτε θέμα, μια πολύ δυναμική γυναίκα και εννοείται πολύ όμορφη. Επιπλέον, μου αρέσει πάρα πολύ η συμπεριφορά της μέσα στο σπίτι», εξομολογήθηκε για την σύντροφό του.

«Πάντα η επικοινωνία μας ήταν σε καλό επίπεδο και οποιοδήποτε θέμα έχει υπάρξει το συζητάμε και το φέρνουμε εις πέρας με διάλογο. Εννοείται ότι έχουν υπάρξει έντονες στιγμές αλλά οι πιο έντονές μας στιγμές ήταν ας το πω χαζές, για μη σοβαρούς λόγους. Όσο πιο σοβαρός είναι ο λόγος, τόσο πιο συγκρατημένοι είμαστε. Όσο πιο αστείος είναι ο λόγος, τόσο υπάρχει περισσότερη ένταση. Έχουμε όμως κοινά θέλω και κοινό τέλος διαδρομής», συνέχισε.

Δείτε επίσης: «Είναι ένας άνθρωπος, που όταν το δω δεν...» - Άγνωστο παρασκήνιο για τις σχέσεις Βίσση & Φραγκολιά μετά το χωρισμό τους

Κώστας Φραγκολιάς Δώρα Πατσιώτη