«Μπαίνω στην ωραία μου φούστα...» - Η δημόσια εξομολόγηση της Μενεγάκη για τα κιλά της στον αέρα της εκπομπής "Ελένη"

«Δεν έφτασα εκεί που ήθελα, αλλά...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Μπαίνω στην ωραία μου φούστα...» - Η δημόσια εξομολόγηση της Μενεγάκη για τα κιλά της στον αέρα της εκπομπής

Η αγαπημένη και δημοφιλής παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη, είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη μεσημεριανή εκπομπή, "Ελένη", που είναι οικοδέσποινα, και η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega. Μέσα από την εκπομπή, συχνά την έχουμε δει να κάνει αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή, τη σχέση της με τα παιδιά της, αλλά και με αποφάσεις που παίρνει (δείτε εδώ τι αποκάλυψε για τη σχέση της με τον Ματέο Παντζόπουλο).

Πριν από λίγες μέρες, προέβη σε ακόμα μία σημαντική εξομολόγηση για την υγεία της, όταν αποκάλυψε ζωντανά στον αέρα της εκπομπής της, ότι έχει αποφασίσει, να ξεκινήσει δίαιτα, προκειμένου να χάσει κιλά (δείτε εδώ τι είπε για αυτό). Έτσι, λοιπόν σήμερα, Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, εκείνη με αφορμή τη συνταγή, που θα ετοίμαζε ο επιτυχημένος σεφ, Γιώργος Τσούλης, μίλησε για τα αποτελέσματα της διατροφής της.

Η εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη για τα κιλά της

«Αγαπώ αυτές τις γεύσεις τις βαριές του κεμπάπ, αλλά δεν θα τις φάω, γιατί μπαίνω πια στην ωραία μου φούστα μετά από μέρες, και το κουμπί κουμπώνει χωρίς να σπάει. Έχω μεγάλη περηφάνια για αυτό. Δεν έφτασα εκεί που ήθελα, αλλά τουλάχιστον δεν σπάνε τα κουμπιά.

Δεν είμαι υπερβολική και κουμπί έσπασε και ρούχο σκίστηκε. Δεν ξέρω τι ήταν παντελόνι ή φούστα και μου έκαναν νοήματα. Λέω τι έγινε ρε παιδιά; Μου είπαν, ότι από πίσω άνοιξε όλο, άνοιξε στην τηλεόραση και δεν το έχουμε δει; Μπράβο μας γιατί έχω τρομερή ομάδα που τα προλαβαίνει όλα πριν εγώ τα πάρω χαμπάρι.

Ευχαριστώ παιδιά μου. Τώρα δεν σπάνε τα κουμπιά, καλά είμαστε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσουμε, γιατί αν σταματήσουμε τζάμπα περάσαμε 15 ημέρες με δάκρυα», αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής η γνωστή παρουσιάστρια.

Τα τέσσερα γεύματα αποτοξίνωσης της Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη έχει ύψος 1,70 και στα 53 της παραμένει σταθερή στα κιλά της, με την ζυγαριά της να μην ξεπερνά τα 60. Πώς το καταφέρνει παρόλο που είναι λάτρης του καλού φαγητού και ιδιαίτερα της παγωμένης μπύρας το καλοκαίρι, ενώ παράλληλα τσιμπολογάει καθημερινά από τα φαγητά που φτιάχνουν όλη τη χειμερινή σεζόν οι μάγειρες της εκπομπής της στο MEGA;

Όταν θέλει να ξεκινήσει την αποτοξίνωσή της, κόβει τα μακαρόνια και τους υδατάνθρακες γενικότερα, οι οποίοι μπλοκάρουν τον καλό μεταβολισμό της και ξεκινά δίαιτα για διάστημα περίπου δύο εβδομάδων, η οποία περιλαμβάνει τα τρία κύρια γεύματά της, χωρίς αυτό να σημαίνει πως στερείται τα αγαπημένα της φαγητά.

Παρόλο που δεν γυμνάζεται, πέρα από το γεγονός πως κολυμπάει κάθε καλοκαίρι στην Άνδρο κατά τη διάρκεια των διακοπών της (δείτε εδώ πόσο κοστίζει μία βραδιά στο ξενοδοχείο της), σημαντικό ρόλο παίζει το γεγονός πως τις περισσότερες μαγειρεύει η ίδια, επομένως οι "σκουπιδοτροφές" ή αλλιώς το junk food λείπει από την καθημερινότητά της.

Η δίαιτα της:

  • ΠΡΩΙΝΟ: Τοστ με γαλοπούλα, τυρί με χαμηλά λιπαρά ή 2 φρυγανιές με μέλι
  • ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ: Φρούτο ή γιαούρτι, ή μπάρα με μαύρη σοκολάτα
  • ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: Σαλάτα ή λαδερά χωρίς ψωμί ή όσπρια ή ψάρι
  • ΒΡΑΔΙΝΟ: Κοτόπουλο ή ψάρι στην σχάρα με σαλάτα

Diet tips:

  • Πίνει τον καφέ της χωρίς ζάχαρη, με άπαχο γάλα
  • Πίνει 6-8 ποτήρια νερό τη μέρα

Δείτε επίσης: Η δίαιτα της τελευταίας στιγμής: Πως να χάσεις 3 κιλά σε 15 ημέρες όπως η Σταματίνα Τσιμτσιλή