Κρατήσεις σε ακριβά εστιατόρια, βόλτες σε γκαλερί και στάσεις σε ζαχαροπλαστεία - Φωτογραφίες από το ρομαντικό ταξίδι Σπυροπούλου & Σταθοκωστόπουλου στο Λονδίνο

Είναι μαγικά στολισμένο!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Instagram / Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος αγαπούν πολύ τα ταξίδια και παρόλο που έγιναν γονείς, δεν σταμάτησαν να μπαίνουν στο αεροπλάνο και να αναχωρούν σε εξωτικούς, παγωμένους και εντυπωσιακούς προορισμούς γενικότερα.

Μετά το ταξίδι τους στην Βενετία (δείτε εδώ το φωτογραφικό άλμπουμ), λοιπόν, ακολούθησε η απόδρασή τους στο στολισμένο για τα Χριστούγεννα Λονδίνο. Η παρουσιάστρια, μάλιστα, καθημερινά, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αναρτά φωτογραφικό υλικό και βίντεο από όλα όσα κάνουν εκεί ως ζευγάρι.

Πέρα από τις βόλτες στα στενά τις πόλεις, τα μουσεία και τις γκαλερί που μπορεί να επισκέπτονται, βρίσκονται συχνά σε ακριβά εστιατόρια, κάνουν στάσεις για γλυκά, ενώ δεν λείπουν και οι επισκέψεις τους σε διάφορα mall για ψώνια.

Φωτογραφίες και βίντεο από το ταξίδι της Σπυροπούλου και του Σταθοκωστόπουλου στο Λονδίνο

Σπυροπούλου Λονδίνο

Άφησαν τον μπέμπη τους στο σπίτι και πήγαν στα μπουζούκια

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, πέρα από την αγάπη τους για τα ταξίδια (δείτε εδώ την αλήθεια πίσω από τις ινσταγκραμικές φωτογραφίες τους στη Βενετία), αγαπούν πολύ και τη νυχτερινή ζωή. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός μας φακός τους έχει συναντήσει στα μπουζούκια. Οι εμφανίσεις τους, βέβαια, μετά τον ερχομό του παιδιού τους μειώθηκαν.

Το Σάββατο 18/11, όμως, οι δύο γονείς άφησαν τον μικρό Βλάσση στο σπίτι και ξεπόρτισαν ξανά! Το youweekly.gr τους "τσάκωσε" στον Βοτανικό, να πίνουν, να τραγουδούν και να χορεύουν, με την παρουσιάστρια να λάμπει ολόκληρη από ευτυχία.

Εκείνη φορούσε ένα μαύρο τιραντέ τοπάκι και μία φούστα μίνι με ασημί και πολύχρωμες πούλιες, με ψηλοτάκουνες γόβες από κάτω και δερμάτινο μπουφάν από πάνω, ενώ ο καλός της ήταν ντυμένος από την κορυφή μέχρι τα νύχια στα μαύρα με πουκάμισο και άνετο παντελόνι.

Δείτε επίσης: Έσπρωχνε το καρότσι του μικρού Βλάσση - Φωτογραφίες από τη βόλτα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στη Γλυφάδα

Σπυροπούλου Σταθοκωστόπουλος μπουζούκια

Σπυροπούλου Σταθοκωστόπουλος Votanikos