«Είμαι εγώ δύσκολος άνθρωπος;» - Αμηχανία στο πλατό του Happy Day με την ατάκα της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Δημήτρη Παπανώτα

Τι ακριβώς συνέβη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είμαι εγώ δύσκολος άνθρωπος;» - Αμηχανία στο πλατό του Happy Day με την ατάκα της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Δημήτρη Παπανώτα

Αμηχανία σημειώθηκε σήμερα Παρασκευή 8/12 στο πλατό του Happy Day στον ALPHA, με αφορμή την συζήτηση που είχαν σχετικά με τις δηλώσεις του Δημήτρη Πανόπουλου για την Ναταλία Γερμανού και τη συνεργασία τους πίσω από τις κάμερες της εκπομπής Καλύτερα δεν γίνεται.

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο δημοσιογράφος είπε δημόσια πως η παρουσιάστρια είναι δύσκολος άνθρωπος, ενώ από πλευρά της η ίδια σε συνέντευξη της, εξομολογήθηκε πως όντως είναι δύσκολη τόσο με τους συνεργάτες της όσο και με τον ίδιο της τον εαυτό.

Η αμηχανία στο πλατό του Happy Day

«Και εσύ είσαι δύσκολος άνθρωπος» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον Δημήτρη Παπανώτα κατά την διάρκεια του σχολιασμού, με τον δημοσιογράφο να της απαντάει «Εγώ είμαι δύσκολος άνθρωπος; Γιατί σας έχω δημιουργήσει κανένα θέμα ποτέ; Θέλω να σας θυμίσω μια φορά έχει έρθει εδώ καλεσμένη σου η οποία θυμήθηκε όταν ήμουν εγώ ο κεντρικός στην εκπομπή που δούλευε και θυμάσαι τι σου είπε; "Σαν τον Δημήτρη κανένας". Όχι και δύσκολος άνθρωπος που τους είχα πάντα στα ώπα ώπα όλους».

«Βρε αγάπη, ο δύσκολος άνθρωπος δεν σημαίνει κακός άνθρωπος. Σημαίνει ότι έχεις τον τρόπο, είσαι απαιτητικός, θέλεις να σου συμπεριφέρονται καλά. Δεν είναι κατά ανάγκη κάτι κακό», του ξεκαθάρισε η παρουσιάστρια.

«Πρώτον φωνάξτε όλους τους στιλίστες που είχαμε κατά καιρούς στην εκπομπή να σας πει για την ευκολία... Και από την άλλη η Ναταλία ήταν στο Βερολίνο με τους συνεργάτες της και είδαν Μαντόνα, εμείς ούτε στον Ρέμο έχουμε πάει», είπε με χιούμορ ο Κώστας Φραγκολιάς.