«Mε έχουν πει και άχρηστη, ατάλαντη, ανίκανη...» - Η εξομολόγηση της Ελεονώρας Μελέτη για παλιές της συνεργασίες

«Δε καταλαβαίνω γιατί κάποια πράγματα τα λέμε δημόσια»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ
NDP PHOTO/ ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Τις προσωπικές της εμπειρίες από παλαιότερες συνεργασίες της, μοιράστηκε για μία ακόμη φορά η Ελεονώρα Μελέτη, μέσα από την εκπομπή της Mega Καλημέρα, το πρωί της Παρασκευής 8/12. Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του Δημήτρη Πανόπουλου για την Ναταλία Γερμανού.

Ο δημοσιογράφος, συγκεκριμένα είχε δηλώσει πως η παρουσιάστρια είναι ένας δύσκολος άνθρωπος πίσω από τις κάμερες, ωστόσο από τις κορυφαίες Ελληνίδες παρουσιάστριες στην τηλεόραση (δείτε εδώ ολόκληρη τη δήλωση του).

Από πλευράς της η Ναταλία Γερμανού καλεσμένη στην εκπομπή Night Out, είχε απαντήσει στην δήλωση του συνεργάτη της και είχε παραδεχθεί πως είναι δύσκολος σαν άνθρωπος, αλλά και πολύ αυστηρή στη δουλειά της όπως και με τον ίδιο της τον εαυτό (δείτε εδώ τη συνέντευξη της της).

Η προσωπική εξομολόγηση της Ελεονώρας Μελέτη

Με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν από τα δυο αυτά πρόσωπα, η Ελεονώρα Μελέτη τοποθετήθηκε σχετικά, ενώ έκανε και τη δική της προσωπική εξομολόγηση.

«Όταν διάβασα τις δηλώσεις του Δημήτρη, λέω "αυτό το παιδί έφυγε από την εκπομπή"; Αυτό νόμιζα. Δεν έχει συνηθιστεί να λέμε κάτι τέτοιο για τις παρουσιάστριες… Το πως ορίζεται βέβαια το "δύσκολος άνθρωπος" το έχει αφήσει εντελώς φλου. Δε καταλαβαίνω γιατί κάποια πράγματα τα λέμε δημόσια. Πραγματικά κάποια πράγματα στον χώρο μας, δεν μπορώ να τα κατανοήσω Γιατί μέσα από αυτές τις δηλώσεις δημιουργούνται και εντυπώσεις. Εσένα ρε συ, Στέφανε, αν σε άδειαζε μια παρουσιάστρια με την οποία έχεις συνεργαστεί θα σου άρεσε;"» ανέφερε αρχικά.

«Εγώ, αυτό που είπε η Ναταλία στον Δημήτρη δε θα μπορούσα να το πω, ακόμα και αν το πίστευα. Υπάρχουν οι άνθρωποι που μπορεί να πουν πολύ σκληρά λόγια σε έναν άλλον και εκείνοι που έχουν μια πιο ανεπτυγμένη ενσυναίσθηση και δε μπορούν να αναλάβουν την ευθύνη να ισοπεδώσουν την ψυχή του άλλου. Όταν εμένα θα έρθει κάποιος και θα μου πει, "είσαι άνθρακας", που το έχω ακούσει άπειρες φορές, και με έχουν πει και άχρηστη, ατάλαντη, ανίκανη, εμένα η ψυχούλα μου δε μπορούσε να το αντέξει αυτό μέχρι να θωρακιστώ.»

«Υπάρχουν οι άνθρωποι που πληρώνονται γι’ αυτό, ο παρουσιαστής δεν είναι στη θέση να προσλαμβάνει και να απολύει κόσμο. Προσλαμβάνει και απολύει κόσμο ο επιχειρηματίας, επειδή δεν έχει χρόνο, βάζει ανθρώπους από κάτω γι’ αυτό. Αν έχεις μια ένσταση, οφείλεις να πας σε αυτόν τον άνθρωπο, να μοιραστείς τον προβληματισμό σου και αυτός ο άνθρωπος που πληρώνεται γι’ αυτό το πράγμα να βρει έναν τρόπο, χωρίς να σε προσβάλλει, να σε κάνει να καταλάβεις ότι ενδεχομένως θα ήταν καλύτερα να εργαστείς κάπου άλλου"» εξομολογήθηκε η Ελεονώρα Μελέτη.