«Αυτός ο μαζικός πυροβολισμός να...» - Ξέσπασε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για την δολοφονία του Όλιβερ στην Αράχωβα

«Πρέπει να υπάρξει ηρεμία και να βρεθεί ο ένοχος»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, με αφορμή τον αποτρόπαιο έγκλημα στην Αράχωβα, όπου σκύλος ράτσας χάσκι, έπεσε θύμα βιασμού και κακοποίησης. Η φρικιαστική ιστορία άρχισε έγινε γνωστή πριν από τέσσερις ημέρες, όταν ο 8χρονος Ολιβερ δεν επέστρεψε στο σπίτι μετά τη συνηθισμένη βόλτα του.

Η οικογένεια του βγήκε να τον ψάξει, με τον σκύλο να εντοπίζεται ημιλιπόθυμος με χτυπήματα στο κεφάλι και σπασμένα πλευρά. Η κτηνίατρος που τον εξέτασε ήταν εκείνη που ενημέρωσε την οικογένεια του πως είχε βιαστεί με αιχμηρό αντικείμενο. Λίγες ώρες αργότερα ο Όλιβερ πέθανε από καρδιακή ανακοπή.

Από την ημέρα της αποκάλυψης αυτής, έχει προκληθεί τεράστιος χαμός με τον κόσμο να ζητά δικαίωση και να βρεθεί ο ένοχος. Μάλιστα, πολλοί είναι εκείνοι που ζητούν από τον κόσμο να μην πάει φέτος στην Αράχωβα καθώς οι κάτοικοι γνωρίζουν αλλά δεν μιλάνε.

Η δήλωση του Δημήτρη Αλεξάνδρου για την υπόθεση στην Αράχωβα

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου λοιπόν, ο οποίος έχει εξοχικό σπίτι στην Αράχωβα , ενώ δραστηριοποιείται και επαγγελματικά στο χωριό, ξέσπασε λέγοντας:

«Παιδιά είναι πάρα πολύ δύσκολη η θέση. Δεν πρέπει να στιγματίζεται η κοινωνία της Αράχωβας. Όταν πέφτει το σκοτάδι και δεν υπάρχει κόσμος στο χωριό, δεν είναι αυτό το πολυσύχναστο μέρος που νομίζουμε. Είμαστε όλοι ενωμένοι για να βρεθεί ο ένοχος. Το να φωτογραφίζουν κόσμο δεν πρέπει να γίνεται δεν βοηθάει στο να βρεθεί ο ένοχος. Αυτός ο μαζικός πυροβολισμός να κλείσει η περιοχή που είμαστε όλοι πάνω από αυτό, δεν βοηθάει η κατάσταση. Πρέπει να υπάρξει ηρεμία και να βρεθεί ο ένοχος. όλα τα άλλα, οι ακρότητες, φέρνουν ακραίες καταστάσεις. Πιστεύω πως αν κάποιος γνώριζε θα είχε μιλήσει. Είμαι σίγουρος θα μιλούσε».