Ελένη Χατζίδου: Τηλεφωνική παρέμβαση στο "Breakfast@Star" μαζί με τη μικρή Μελίτα

Η φάρσα στον Ετεοκλή Παύλου

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Ελένη Χατζίδου: Τηλεφωνική παρέμβαση στο

Από προχθές μέχρι και σήμερα, Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, η δημοφιλής τραγουδίστρια και παρουσιάστρια, Ελένη Χατζίδου, βρίσκεται εκτός του πλατό, επειδή η κόρη που έχει αποκτήσει με το σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου, Μελίτα είναι άρρωστη (δείτε εδώ τι πέρασαν, όπως τα αποκάλυψε το πρωί ο personal trainer). Η γλυκιά και τρυφερή μητέρα, αποφάσισε να κάτσει σπίτι και να στηρίξει την κόρη της, αντί να βρεθεί στην πρωινή εκπομπή "Breakfast@Star", που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Star.

Εκείνη, ωστόσο αποφάσισε να κάνει μία τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή, κάνοντας, αρχικά μία φάρσα στο σύζυγό της, μαζί με την κόρη τους.

Η τηλεφωνική παρέμβαση της Ελένης Χατζίδου και της μικρής Μελίτα, στο "Breakfast@Star"

Μετά από την προβολή μία είδησης, που αφορούσε τη δημοφιλή καλλιτέχνιδα, Dua Lipa, ο παρουσιαστής της εκπομπής, είπε στην παραγωγή να την καλέσει, ώστε να μιλήσουν για τα τελευταία νέα, που την αφορούν. Τότε, οι άνθρωποι του κοντρόλ αποφάσισαν, να του κάνουν μία πλάκα κατόπιν συνεννόησης με το έτερον ήμισύ του.

Η τραγουδίστρια βγήκε ζωντανά στον αέρα με τηλεφωνική σύνδεση υποδυόμενη τη διεθνούς φήμης ερμηνεύτρια. Ο σύζυγός της σάστισε, ενώ συνέχισε κι εκείνος την πλάκα, κάνοντας, ότι μιλάει με την Dua Lipa. Μετά από λίγα λεπτά το ψέμα αποκαλύφθηκε, και έγινε φανερό, ότι συνομιλεί με τη γυναίκα του.

«Καλημέρα βρε παιδιά, τι να μας κάνει τώρα η Dua. Μου λείψατε βρε παιδιά, αυτό μπορούσα κι αυτό έκανα, από το γνωστό "γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα". Η αλήθεια είναι, πως είναι η πρώτη φορά, που είμαι εκτός. Και πέρυσι είχα λείψει για μία μέρα, αλλά τώρα κατάλαβα, πως είναι έξω και πόσο σημαντικό είναι για τον κόσμο να βλέπει μία παρέα, και να περνάει καλά! Μου αρέσει η παρέα σας, που έχετε τόσο κέφι!», είπε η παρουσιάστρια της εκπομπής.

«Γειά! Βλέπω την εκπομπή, μου αρέσουν τα παιδιά, που είναι εκεί στην εκπομπή», ανέφερε η κόρη τους στον αέρα της εκπομπής.