«Γιατί δεν πέσανε τα τηλέφωνα Λάμπρο μου;» - Η επίπληξη της Σκορδά προς τον Κωνσταντάρα στον αέρα του "Fay's Time"

«Εσύ δε λες, ότι...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Γιατί δεν πέσανε τα τηλέφωνα Λάμπρο μου;» - Η επίπληξη της Σκορδά προς τον Κωνσταντάρα στον αέρα του

Μόλις, πριν από λίγες μέρες, η επιτυχημένη ηθοποιός, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, έκανε γνωστό ένα περιστατικό που συνέβη μεταξύ της ίδιας και δημοφιλούς καλλιτέχνη στα Madwalk 2023, κάτι που την ίδια την επηρέασε ιδιαίτερα συναισθηματικά (δείτε εδώ τι ακριβώς συνέβη).

Το εν λόγω περιστατικό σχολιάστηκε από το πάνελ της πρωινής εκπομπής "Fay's Time", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΣΚΑΪ, και δημιούργησε ένταση μεταξύ των συνεργατών. Πιο συγκεκριμένα, όλο αυτό έκανε την αγαπημένη παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά, να επιπλήξει το δημοσιογράφο, και συνεργάτη της, Λάμπρο Κωνσταντάρα για ελλιπές ρεπορτάζ.

Υπενθυμίζουμε, πως πρόσφατα, ο επιτυχημένος τραγουδιστής, Μαυρίκιος Μαυρικίου, είχε κατηγορήσει τον δημοσιογράφο για μη καλή δουλειά, και κακό σχολιασμό των θεμάτων (δείτε εδώ τι είπε ο τραγουδιστής για τη δουλειά του Λάμπρου Κωνσταντάρα).

Η επίπληξη της Φαίης Σκορδά προς τον Λάμπρο Κωνσταντάρα στον αέρα της εκπομπής

«Ακούμε τη μία πλευρά. Πήραμε και την άλλη πλευρά να δούμε, αν ισχύει; Γιατί δεν έκανες ρεπορτάζ; Πού είναι τα τηλέφωνα; Γιατί δεν πέσανε τα τηλέφωνα, Λάμπρο μου; Εσύ δεν λες, ότι πρέπει να παίρνουμε τηλέφωνα, να έχουμε σφαιρικό το ρεπορτάζ; Αφού εσύ ξέρεις, ποιος ήταν και μας το είπες, γιατί δεν πήρες να το επιβεβαιώσεις;... Θα έπρεπε να είχες πάρει τηλέφωνο, γιατί μόνο θεωρία είσαι», είπε αρχικά η παρουσιάστρια φανερά ενοχλημένη, αλλά και με διάθεση να "πειράξει" τον συνεργάτη της.

«Εννοείται, πως πρέπει να παίρνουμε τηλέφωνο. Αλλά επειδή εγώ σας το είπα ποια είναι η άλλη πλευρά, ποιο είναι το νόημα;», σχολίασε με τη σειρά του ο δημοσιογράφος, ώστε να δικαιολογήσει τη θέση του. Μετά από αυτό αποφάσισαν να περάσουν στο επόμενο θέμα, χωρίς να δώσουν περαιτέρω έκταση στο συμβάν.