«Κανείς δεν...» - Ο γιατρός που ερωτεύτηκε η Κατερίνα Καινούργιου και εξαφανίστηκε

Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Κανείς δεν...» - Ο γιατρός που ερωτεύτηκε η Κατερίνα Καινούργιου και εξαφανίστηκε

Σε μια πολύ προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα Παρασκευή 8/12 στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα. Αφορμή στάθηκε ο γάμος της Ελίζαμπεθ Ελέτσι που θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 9/12 - δείτε πόσο θα κοστίσει.

Η δημοσιογράφος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής μαζί και με τον μέλλοντα σύζυγός της μιλώντας για τον γάμο τους και την όμορφη σχέση που βιώνουν.

Η εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργιου

Λόγω λοιπόν της ιδιότητας του Νεκτάριου Λεμονίδη, που είναι γιατρός, η Κατερίνα Καινούργιου εξομολογήθηκε πως είχε ερωτευτεί έναν γιατρό, ο οποίος όμως εξαφανίστηκε...

«Είχα ερωτευτεί έναν γιατρό πάρα πολύ! Τέλος πάντων, εξαφανίστηκε. Κανείς δεν τον ξέρει, ούτε θα τον μάθει κανείς. Δεν έχει καμία σημασία. Είναι πολύ γοητευτικό για μένα να είναι κάποιος γιατρός. Γιατί καθόμαστε εμείς εδώ και πληρωνόμαστε και σιγά τι κάνουμε και υπάρχουν άνθρωποι αυτοί της στιγμή που σώζουν ανθρώπους και μπορεί να αμείβονται πολύ λιγότερο από άλλους. Μεγάλη κουβέντα αυτή. Σε παρακαλώ γράψε το όνομα μου στο παπούτσι», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Η συνέντευξη Ελέτσι - Λεμονίδη στο Super Κατερίνα

Όπως έχει γίνει γνωστό, το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν ο γιατρός της έστειλε μήνυμα στο Instagram και εκείνη του απάντησε, ενώ λίγες ημέρες αργότερα πήγε από το μαγαζί της έχοντας κλείσει ραντεβού για να κουρευτεί. 6 μήνες περίπου μετά την γνωριμία τους πήραν την απόφαση να παντρευτούν - δείτε που έγινε η πρόταση γάμου.

Στο πλατό μίλησαν για τις ζήλιες που μπορεί να υπάρχουν ανάμεσα τους, με τον κ. Λεμονίδη να αποκαλύπτει πως «ζηλεύω, τσεκάρω το κινητό της». Επίσης, εξομολογήθηκαν τον προορισμό του ταξιδιού του μέλιτος, με την Ελίζαμπεθ να λέει πως της "πέταξε" κάτι για το Μπαλί.

Μεταξύ άλλων, μίλησε και για το λόγο που αποκάλυψε την τιμή του δαχτυλιδιού που της έδωσε ο Νεκτάριος Λεμονίδης για την πρόταση γάμου - δείτε πόσο κοστίζει.

Στο τέλος της συνέντευξης τους και λίγο πριν αποχωρήσουν από το πλατό, ζήτησαν όλοι να ανταλλάξουν ένα τρυφερό φιλί. Τελικά Ελίζαμπεθ Ελέτσι και Νεκτάριος Λεμονίδης τους έκαναν το χατίρι και έγινε χαμός τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες.

Δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη