«Σας θυμάμαι μαζί σε εκείνο το ραντεβού... Δεν το είπα ούτε στον κολλητό μου» - Η αποκάλυψη της Μενεγάκη για τη σχέση της Τσολάκη με τον Πετρουλάκη πριν τον γάμο

Πριν ακόμα μαθευτεί πως ήταν ζευγάρι

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Σας θυμάμαι μαζί σε εκείνο το ραντεβού... Δεν το είπα ούτε στον κολλητό μου» - Η αποκάλυψη της Μενεγάκη για τη σχέση της Τσολάκη με τον Πετρουλάκη πριν τον γάμο

Καλεσμένη στην εκπομπή του MEGA, Ελένη, βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 8/12, αμέσως μετά το Πρωινό Σουσού, η Ελένη Τσολάκη, η οποία μίλησε για την καριέρα της και την πορεία της όλα αυτά τα χρόνια στην τηλεόραση, αλλά και για τη γνωριμία και τον γάμο της με τον Παύλο Πετρουλάκη (δείτε εδώ την συμφωνία που έχουν κάνει μεταξύ τους).

Όσον αφορά, μάλιστα, στον σύζυγό της, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να αποκαλύψει μία συνάντηση που είχε με τους δυο τους πριν από πολλά χρόνια, πριν ακόμα αποκαλύψουν πως είναι σε σχέση, στα πρώτα τους ραντεβού, με την παρουσιάστρια του OPEN να είναι αμήχανη (δείτε εδώ φωτογραφίες από τη δεξίωση του γάμου τους).

Η αποκάλυψη της Μενεγάκη για τα πρώτα ραντεβού της Τσολάκη με τον Πετρουλάκη

«Πόσα χρόνια είστε μαζί; Σας θυμάμαι μαζί σε εκείνο το ραντεβού, σε μια ψαροταβέρνα. Θυμάμαι ακόμα τη συνάντησή μας. Θυμάμαι ακόμα τότε που κόλλησες. “Μα η Μενεγάκη ήρθε και κάθισε δίπλα μου;”. Μα κι εγώ το ίδιο θα πάθαινα αν ήμουν σε ραντεβού που δεν θα ήθελα να γίνει γνωστό. Το ένιωσα στο βλέμμα σου, γιατί έτσι έχουν τα πράγματα, όταν είσαι στην αρχή μιας σχέσης, δεν θέλεις να σε δούνε», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη, με την Ελένη Τσολάκη να της απαντά: «Εσωτερικά, όμως, είχα εμπιστοσύνη».

Και η παρουσιάστρια του MEGA, συνέχισε: «Εγώ δεν το είπα ούτε στον κολλητό μου, σαν να μην σας είδα. Δεν το κάνω, γιατί δεν μου αρέσει. Μου το είχαν κάνει στο παρελθόν. Πράγματα που δεν μου αρέσει να μου τα κάνουν, δεν τα κάνω ή τουλάχιστον προσπαθώ. Πόσα χρόνια είστε μαζί, ρε παιδί μου;».

Και αφού η ίδια απάντησε, εξήγησε τι αλλάζει από μία σχέση σε έναν γάμο: «Στα 9 βαδίζουμε. Νομίζω ότι αυτό που αλλάζει τα πράγματα είναι το παιδί. Εκεί αλλάζουν οι προτεραιότητες, η καθημερινότητα, το άγχος, αυτά που ζητάει ο ένας από τον άλλο. Το χωρίς το παιδί νομίζω ότι πάνω κάτω είναι το ίδιο. Θαυμάζω τις γυναίκες που δεν θέλουν να παντρευτούν και έχουν συμφιλιωθεί με αυτό, γιατί σημαίνει πως ακούνε την καρδιά τους. Δεν το είχα ποτέ όνειρο να παντρευτώ, αλλά συνέβη και είμαι ευγνώμων για όσα μου έχει φέρει η ζωή».

Σε άλλο σημείο, μίλησε για όσα συμβαίνουν φέτος στην τηλεόραση: «Περίεργη χρονιά, δύσκολη χρονιά και δεν ξέρω αν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα για το τι θέλει πια να δει ο κόσμος. Είναι καλό που υπάρχουν πολλές εκπομπές και υπάρχει πολυφωνία. Για μας που είμαστε μέσα είναι καλό γιατί υπάρχουν επιλογές στη δουλειά μας, υπάρχει μια ασφάλεια ότι υπάρχουν πράγματα να κάνει κανείς. Από την άλλη πλευρά είμαι σε μία πολύ δυνατή μάχη. Ψάχνουμε όλοι να βρούμε τα πατήματά μας, δεν είναι εύκολο, αλλά προσπαθούμε».

Και συνέχισε: «Για μας που δουλεύουμε στην καθημερινή τηλεόραση είναι δύσκολο να δω κάτι. Από επαγγελματική διαστροφή θα τα χαζέψω όλα, αλλά στα sites. Δεν μπορώ να θυμηθώ πότε ήταν η τελευταία φορά που παρακολούθησα κάτι συγκεντρωμένα ή μία σειρά έστω, γιατί η ζωή μου είναι όλη μέρα στην τηλεόραση και στα site».

«Οι καιροί είναι τέτοιοι που όλοι μέσα μας μπορεί να αισθανόμαστε κάποιο φόβο. Σωστά, για μένα, έχει αγγίξει όλους μας η πολιτική ορθότητα. Υπάρχει και ένα πιο ασφαλές κομμάτι, έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Μου αρέσει το μαγκαζίνο, οι ζωντανές εκπομπές, νιώθω ότι μπορώ να κυνηγήσω ακόμα τον ρυθμό. Σχέδια δεν κάνω. Μου τα έχει φέρει όμορφα η ζωή οπότε την εμπιστεύομαι και όπου πάμε και προσπαθώ να το απολαμβάνω», κατέληξε.