«Πριν λίγο καιρό μας έστειλε η Φαίη...» - Η αποκάλυψη της Δανάης Μπάρκα για τη σχέση της με τη Σκορδά & την Κατερίνα Καινούργιου

Το μήνυμα που της έστειλε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Πριν λίγο καιρό μας έστειλε η Φαίη...» - Η αποκάλυψη της Δανάης Μπάρκα για τη σχέση της με τη Σκορδά & την Κατερίνα Καινούργιου

Καλεσμένη στο πλατό της ΕΡΤ και συγκεκριμένα της εκπομπής Στούντιο 4, βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 8/12 η Δανάη Μπάρκα, η οποία μίλησε "ανοιχτά" για όλους και για όλα. Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στη σκληρή κριτική που έχει δεχθεί (δείτε εδώ το απόσπασμα), αλλά και στις δύσκολες μέρες που αρνείται να βρεθεί στο Πάμε Δανάη (δείτε εδώ την εξομολόγησή της), όμως δεν δίστασε να απαντήσει και για τα υπόλοιπα τηλεοπτικά πρόσωπα.

Πιο συγκεκριμένα, απάντησε για τις σχέσεις της με τον Γιώργο Λιάγκα, την Φαίη Σκορδά και την Κατερίνα Καινούργιου, οι οποίες μπήκαν σε μία κόντρα το προηγούμενο διάστημα, με την ίδια να στηρίζει ξεκάθαρα την πρώτη (δείτε εδώ την κίνησή της στον αέρα για την παρουσιάστρια του Fay's Time), ενώ αποκάλυψε και το όνομα εκείνης με την οποία έχει έρθει πιο κοντά.

Η αποκάλυψη της Δανάης Μπάρκα για τη σχέση της με την Σκορδά & την Καινούργιου

«Τον κύριο Λιάγκα δεν τον έχω δει από κοντά, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, όσο κάνω εκπομπή. Μπορεί παλιά να έχουμε συναντηθεί και να έχουμε ανταλλάξει ένα γεια. Οπότε δεν έτυχε να μιλήσουμε για την εκπομπή», ανέφερε αρχικά η ίδια και έπειτα πρόσθεσε:

«Τη Φαίη Σκορδά και την Κατερίνα Καινούργιου έχω να της δω, μπορεί και πάνω από ένα χρόνο. Που και τότε μπορεί να πούμε για άλλα ντ’ άλλα, παρά για την εκπομπή. Τι να αναλύσεις τώρα; Μπορεί να σχολιάσουμε η μία το θέμα της άλλης. Πριν λίγο καιρό μας έστειλε η Φαίη “σας βλέπω” και της στείλαμε φιλιά. Μέχρι εκεί. Δεν κάνω παρέα με τους ανθρώπους της τηλεόρασης», ενώ παραδέχτηκε ότι πιο κοντά της αισθάνεται τη Ναταλία Γερμανού.