«Αν εγώ είχα χωρίσει από τον Δημήτρη Μάζη...» - Το σχόλια της Μαγγίρα για την ψευδή είδηση περί σχέσης Χρηστίδου με Στάνκογλου

«Για κάτι τόσο ωραίο όπως είναι ο έρωτας, θα πρέπει να απολογείσαι δημόσια;»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Αν εγώ είχα χωρίσει από τον Δημήτρη Μάζη...» - Το σχόλια της Μαγγίρα για την ψευδή είδηση περί σχέσης Χρηστίδου με Στάνκογλου

Στην εκπομπή I love Σουκου σχολίασαν την είδηση που είχε κυκλοφορήσει πως ο Γιάννης Στάνκογλου είναι σε σχέση με την Σίσσυ Χρηστίδου, το οποίο αρχικά ξεκίνησε από το Happy Day στον ALPHA, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτουν ονόματα.

Μια ημέρα αργότερα δημοσίευμα εφημερίδας έλεγε ανοιχτά τα ονόματα τους με αποτέλεσμα να σημειωθεί μεγάλος ντόρος και να σχολιαστεί από όλες τις εκπομπές αλλά και τα sites...

Τόσο η Σίσσυ Χρηστίδου ωστόσο, όσο και ο Γιάννης Στάνκογλου, βγήκαν δημόσια και διέψευσαν τα πάντα. Αρχικά η παρουσιάστρια με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, και μετά ο ηθοποιός με μια επιστολή μέσω του δικηγόρου του.

Τα σχόλια του I love Σουκου για Χρηστίσου - Στάνκογλου

«Βγήκε σαν δεδομένο στις τηλεοπτικές εκπομπές ότι υπάρχει χωρίς να πουν στην αρχή ονόματα. Το σκιαγραφούσαν όμως κατά κάποιο τρόπο. Εμείς που το βλέπαμε, το καταλάβαμε ποιους εννοούσαν. Μετά έσκασε αυτό σε πρωτοσέλιδο μιας εφημερίδας κι αναγκάστηκαν να βγουν να το διαψεύσουν. Φαντάζομαι ότι κανένας δεν τους πήρε ένα τηλέφωνο να τους ρωτήσει, να κάνει ένα ρεπορτάζ», ανέφερε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Επειδή τα παιδιά μπορεί να είναι σε μία τρυφερή ηλικία, που πηγαίνουν σχολείο, αν αυτό δημοσιοποιηθεί στην τηλεόραση, θα πάει ένα παιδί στο σχολείο θα το ρωτήσει… Αν εγώ είχα χωρίσει από τον Δημήτρη Μάζη - χτύπα ξύλο - δε θα μπορούσα να κάνω έναν δεσμό; Θα έπρεπε να πάρω την άδεια από τα παιδιά μου; Όχι! Το θέμα είναι ότι θα επέλεγα εγώ πώς και τι και όχι να το μάθουν και να με ρωτάνε για να νιώσουν ίσως και άβολα. Βέβαια δεν έκαναν και κάτι μεμπτό οι άνθρωποι, το διέψευσαν» σχολίασε σε άλλο σημείο.

«Για κάτι τόσο ωραίο όπως είναι ο έρωτας, θα πρέπει να απολογείσαι δημόσια; Που δεν ισχύει, αλλά ακόμα κι αν ίσχυε, πρέπει εγώ να βγω και να το πω δημόσια; Να πάω σε μία σπηλιά να κρυφτώ τότε… Γινόταν και παλιότερα αυτό. Βλέπαμε φωτογραφίες στα περιοδικά», ανέφερε λίγο μετά.