«Ξαφνικά όπως ήρθε να ποζάρει δίπλα μου, με χούφτωσε στα...» - Το ασύλληπτο περιστατικό που βίωσε ο Γιάννης Σπαλιάρας με θαυμάστρια του

«Εκείνη την ώρα έμεινα παγωτό»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ξαφνικά όπως ήρθε να ποζάρει δίπλα μου, με χούφτωσε στα...» - Το ασύλληπτο περιστατικό που βίωσε ο Γιάννης Σπαλιάρας με θαυμάστρια του

Ο Γιάννης Σπαλιάρας παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο. Το μοντέλο μίλησε για τα ακραία περιστατικά που έχει βιώσει τόσο σε γύρισμα για την τηλεόραση όσο και σε φωτογράφιση που έχει πραγματοποιήσει.

Η αποκάλυψη του Γιάννη Σπαλιάρα

«Αυτό που θυμάμαι έντονα, ήταν όταν μια κοπέλα με πλησίασε για να βγάλει μια φωτογραφία μαζί μου. Ξαφνικά όπως ήρθε να ποζάρει δίπλα μου, με χούφτωσε στα γεννητικά όργανα. Πραγματικά ένιωσα πάρα πολύ αμήχανα και δεν το περίμενα με τίποτα. Εκείνη την ώρα έμεινα παγωτό. Μετά αναρωτιόμουν έγινε αυτό το περιστατικό; Κι όμως είχε συμβεί! Και στο Λονδίνο επίσης μου έχουν συμβεί τέτοια περιστατικά και από άντρες. Εκεί είναι και πιο απελευθερωμένοι οι άνθρωποι, σου ορμάνε ανά πάσα στιγμή (γέλια)», αποκάλυψε αρχικά το μοντέλο έπειτα από ερώτηση του δημοσιογράφου.

«Δεν ήταν σε φωτογράφιση, ήταν σε μια σκηνή από το σίριαλ «Μίλα μου βρώμικα» που συμμετείχα με την Μαρία Κωνσταντάκη που με φαντασιώνεται με εσώρουχο. Με πάει λοιπόν η Μυρτώ Κοντοβά 1 η ώρα τη νύχτα στην πλατεία Καραϊσκάκη και είμαι με λευκό εσώρουχο και τις μπότες μου. Το αστείο είναι ότι ο περαστικός δεν έβλεπε τις κάμερες γιατί ήταν κρυμμένες στα 150 μέτρα και εγώ ήμουν στο διάζωμα. Πήγαινα και ακουμπούσα στα αυτοκίνητα και έφευγαν με κόκκινο τρέχοντας. Προφανώς είχαν τρομάξει οι άνθρωποι που με έβλεπαν γυμνό τόσο αργά τη νύχτα», αποκάλυψε επίσης.

Πλέον ωστόσο μια και μοναδική είναι η θαυμάστρια της καρδιάς, του! Ο λόγος για την σύντροφό του - δείτε την εδώ.

Πόσα χρήματα έχει πάρει για φωτογράφιση

Γιάννης Σπαλιάρας

Σε παλαιότερη του συνέντευξη στο Λοιπόν, ο δημοσιογράφος ρώτησε εαν κατάφερε μέσω του μόντελινγκ να μαζέψει αρκετά χρήματα. Ο ίδιος μάλιστα απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια ότι : «Πέρασαν λεφτά από τα χέρια μου που θα μπορούσα να το είχα κάνει αυτό αλλά δεν είμαι πολύ καλός στη διαχείριση των χρημάτων και είμαι λίγο σπάταλος».

Τέλος, ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Γιάννη Σπαλιάρα, αν ισχύει το γεγονός ότι είχε πάρει 20.000 ευρώ για μία φωτογράφιση που είχε διάρκεια 2 ωρών. Στην ερώτηση αυτή το μοντέλο δήλωσε ότι : «Έχω πάρει 20.000 ευρώ από παγκόσμια καμπάνια για γυαλιά ηλίου στη Σαρδηνία. Αλλά είναι δουλειές που συμβαίνουν 2-3 φορές στην καριέρα σου, τουλάχιστον στη δική μου. Δεν είναι η καθημερινότητα του μόντελινγκ αυτή».