«Ήταν κακιά! Αντιλαμβανόσουν κακία..» - Κόλαφος η Τζούλια Νόβα κατά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

«Λέω τώρα "αλήθεια;"»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Τζούλια Νόβα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή I love Σουκου του ΑΝΤ1, σήμερα Σάββατο 9/12. Το μοντέλο που πριν από περίπου δυο χρόνια έγινε μαμά, συζήτησε με την Μπέττυ Μαγγίρα για την μητρότητα και τη ζωή στο σπίτι με την κόρη της, αφού για να την επιβλέπει συνέχεια, έχει βάλει παντού καθρέφτες.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ρατσισμό που βίωσε η ίδια όταν ήρθε στην Ελλάδα, γεγονός που έχει εξομολογηθεί ξανά σε συνεντεύξεις της.

Επίσης, ρωτήθηκε και απάντησε για την δήλωση που είχε κάνει στο παρελθόν χαρακτηρίζοντας "κακιά" την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Αφορμή είχε σταθεί ο σχολιασμός που είδε δεχτεί από την εκπομπή Pop Up που παρουσίαζε τότε η Ηλιάνα.

Η νέα δήλωση της Τζούλιας Νόβα για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Δεν είναι το τι έχω δει, είναι τι έχω βιώσει εγώ η ίδια. Μαζί μου ήταν κακιά. Ήμουν κατά κάποιο τρόπο καλεσμένη στην εκπομπή της μέσω δημοσιογράφου που κάναμε συνέντευξη εξωτερική. Πριν 2-3 χρόνια. Δεν είπα κάτι, είχε μια πάρα πολύ ωραία ροή η συζήτηση με την δημοσιογράφο. Μετά το πάνελ με σχολίασε πολύ περίεργα. Στην ουσία τη δικιά της καλεσμένη την έθαψε. Λέω τώρα "αλήθεια;". Είπαν πράγματα - όχι μόνο εκείνη και άλλα άτομα στο πάνελ - που το έβλεπες και αντιλαμβανόσουν κακία δεν αντιλαμβανόσουν κάτι άλλο. Δεν υπήρχε λόγος να σχολιαστεί. Κανένας! Δεν θυμάμαι ακριβώς τι είχε ειπωθεί. Προσπαθώ να τα αποβάλλω και να μη θυμάμαι, απλά το συναίσθημα πάντα μένει. Μπορώ να το προσπεράσω, να το συγχωρέσω κατά κάποιο τρόπο, αλλά δεν μπορώ να το ξεχάσω», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η απάντηση της Αφροδίτης Γραμμέλη

Μετά την πρώτη της δήλωση η Αφροδίτη Γραμμέλη η οποία συμμετείχε την περίοδο εκείνη στην εκπομπή Pop Up και είχε μιλήσει επίσης αιχμηρά κατά του μοντέλου - δείτε εδώ - πήρε θέση.

«Είχε δώσει μια συνέντευξη και κάτι είχε ειπωθεί σε σχέση με τα όνειρά της. Κάτι είχε ειπωθεί επί προσωπικού από όλους μας, δεν ήταν μόνο η Ηλιάνα. Βλέπω ότι την έχει πειράξει πάρα πολύ και θυμάμαι ότι και τότε είχε θυμώσει και είχε στεναχωρηθεί.

Θεωρώ πως ήταν λίγο παραπάνω τσιμπημένο το σχόλιο και ενδεχομένως ήταν και προσβλητικό για την κοπέλα. Δεν το συνέχισε τότε, εξέφρασε μια δυσαρέσκεια. Το σχόλιο που είχαμε κάνει τότε ήταν παραπάνω αιχμηρό απ’ ότι θα έπρεπε. Ήταν προσβλητικό για την κοπέλα. Το σχόλιό μας ξεπέρασε το όριο, την προσέβαλε και ήταν λάθος μας», είπε μεταξύ άλλων.