Δυσάρεστα νέα για τη Ρούλα Κορομηλά - Δύσκολα τα φετινά Χριστούγεννα για την παρουσιάστρια

Πώς θα περάσει τις γιορτές;

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τη γνωστή και αγαπημένη παρουσιάστρια, Ρούλα Κορομηλά, την βλέπουμε να είναι οικοδέσποινα στη βραδινή εκπομπή ψυχαγωγίας, "Σπίτι με το Mega", για ακόμα μία συνεχόμενη χρονιά, για δεύτερη. Βέβαια, φέτος υπήρξαν και προσθήκες, αφού στο πλευρό της είναι και ο δημοφιλής τραγουδοποιός, Μιχάλης Χατζηγιάννης (δείτε εδώ τι είπε εκείνη για τη συνεργασία τους).

Χθες, Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, παρευρέθηκε στη φωταγώγηση του ελάτου στην κεντρική Πλατεία του Πειραιά, και ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή (δείτε φωτογραφίες). Μετά από το χαρμόσυνο γεγονός, παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες. Κάποιες από αυτές παρουσιάστηκαν, σήμερα, Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, από την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου, "Ακόμα δεν είδες τίποτα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega.

Μεταξύ αυτών που είπε στην κάμερα της εκπομπής, αποκάλυψε ένα αρκετά δυσάρεστο γεγονός, που αφορά την προσωπική της ζωή.

Οι δηλώσεις της Ρούλας Κορομηλά και το θλιβερό νέο

«Νομίζω, ότι όλες μου οι παιδικές χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις μου, είναι όλες γεμάτες γλύκα. Πάντα στα εορταστικά προγράμματα είχα πολύ καλή διάθεση, αν και είχα πολλά ευτράπελα. Όμως, όλα αυτά ήταν πολύ γλυκά και ήμουν πολύ ενθουσιασμένη.

Μπορεί και να κάτσω στον καναπέ μου και να μην κάνω τίποτα. Να ξαπλώσω με την κουβερτούλα μου και να ακούω μουσική. Φέτος τα Χριστούγεννα, είμαι λίγο προβληματισμένη, γιατί η μητέρα μου έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα και δεν είμαι και τόσο αισιόδοξη.

Θέλω να είμαι αισιόδοξη, αλλά θέλω να τα περάσω τα Χριστούγεννα μαζί της, γιατί δεν ξέρω τι θα συμβεί του χρόνου. Τα περισσότερα Χριστούγεννα τα έχω κάνει μακριά από την οικογένειά μου και δεν ήταν τόσο ευχάριστα. Χριστούγεννα για εμένα είναι η οικογένεια, είναι και η θαλπωρή», εξομολογήθηκε στην κάμερα της εκπομπής η αγαπημένη παρουσιάστρια.