Σπάνια εμφάνιση του Πασχάλη Τερζή στα 74 του - Το βίντεο που δημοσίευσε η κόρη του, Γιάννα

Πως είναι σήμερα ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σπάνια εμφάνιση του Πασχάλη Τερζή στα 74 του - Το βίντεο που δημοσίευσε η κόρη του, Γιάννα

Ο Πασχάλης Τερζής τα τελευταία χρόνια πήρε την απόφαση να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και να επιλέξει έναν πιο ήσυχο τρόπο ζωής μακριά από τη νυχτερινή ζωή, στο πλευρό της οικογένειας του. Τελευταίο τραγούδι που κυκλοφόρησε ήταν το 2020 όταν επέστρεψε για χάρη της κόρης του, Γιάννας Τερζή τραγουδώντας μαζί το κομμάτι "Για σένα μόνο" που σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Πλέον ο τραγουδιστής ζει απομονωμένος στην Πυλαία της Θεσσαλονίκης, όπου κατάγεται και έχει το δικό του σπίτι. Πρόκειται για μια πολύ όμορφη μονοκατοικία σε ένα τεράστιο οικόπεδο όπου έχει τις δικές του ελιές και φυτεύει τα δικά του ζαρζαβατικά - δείτε φωτογραφίες από το σπίτι.

Συχνά τον επισκέπτονται και τα παιδιά του μαζί με τα εγγόνια του. Εκτός της Γιάννας, ο Πασχάλης Τερζής έχει ακόμη ένα γιο τον Γιώργο, τον οποίο απέκτησε κατά τη διάρκεια του πρώτου γάμου του (δείτε φωτογραφία του) με την σύζυγό του που έφυγε από τη ζωή πριν πάρα πολλά χρόνια.

Οι δημόσιες εμφανίσεις λοιπόν είναι σπάνιες έως μηδαμινές! Οι θαυμαστές του τον βλέπουμε από διάφορες αναρτήσεις που μπορεί να κάνει η κόρη του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πως είναι σήμερα ο Πασχάλης Τερζής

Έτσι έκανε πριν μερικές ώρες, όταν μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο μέσα από το αυτοκίνητο μαζί με τον πατέρα της και τα ανίψια της.

Να σημειώσουμε πως η Γιάννα Τερζή έκανε την ανάρτηση αυτή λίγο μετά την αποκάλυψη για την υγεία της. Πριν από τρία χρόνια διαγνώστηκε με όγκο στο νωτιαίο μυελό ένα γεγονός που πρώτη φορά αποκάλυψε και με τις δημοσιεύσεις που έκανε συγκλόνισε, αφού πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές καθηλωμένη σε ένα αμαξίδιο για μεγάλο διάστημα.