Σε σχέση με μελαχρινή τραγουδίστρια - Ερωτευμένος ξανά ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης μετά το χωρισμό από την Ελένη Τσιριγκάκη

Και το σάλο με το παιδί του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Επεισοδιακός ήταν ο χωρισμός του Γρηγόρη Μπιθικώτση με την Ελένη Τσιριγκάκη. Το ζευγάρι χώρισε λίγο μετά την απόκτηση του πρώτο του παιδιού και οι σχέσεις ανάμεσα τους μέχρι και σήμερα είναι άσχημες. Η ίδια βγήκε στις εκπομπές και τον κατηγόρησε πως την άφησε χωρίς χρήματα, να μεγαλώνει μόνη της το παιδί τους, αφού εκείνος δεν πηγαίνει να το δει.

Μάλιστα, δεν πήγε ούτε στην βάφτιση της κόρης του, με την Ελένη να συνεχίζει τις κατηγορίες. Από πλευράς του ωστόσο ο τραγουδιστής, ανέφερε πως αποφάσισε να μην πάει για να μην έρθει σε ένταση με την πρώην σύζυγό του μπροστά στο παιδί και γίνει πιο δύσκολη η κατάσταση.

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης λοιπόν, μετά το όλο ντόρο και το χωρισμό, φαίνεται πως προχώρησε στην προσωπική του ζωή και έχει βρει νέο έρωτα.

Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Γρηγόρη Μπιθικώτση

Σύμφωνα με πληροφορίες Realife και της δημοσιογράφου, Κορύνας Μανταγάρη, ο τραγουδιστής τους τελευταίους μήνες έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της Σταυρούλας Εσαμπαλίδου, η οποία επίσης είναι τραγουδίστρια στο επάγγελμα.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στην πίστα, αφου έχει συνεργαστεί πολλές φορές σε κέντρα που εμφανίζονται. Σε σχέση είναι εδώ και περίπου τέσσερις μήνες.


Οι δηλώσεις του δικηγόρου του Γρηγόρη Μπιθικώτση

Στις 10/10 ο Απόστολος Λύτρας που εκπροσωπεί τον Γρηγόρη Μπιθικώτση, μίλησε ζωντανά στο Happy Day του ALPHA για την απόφαση του να μην παρευρεθεί στην βάφτιση της κόρης του, ενώ ξεκαθάρισε πως τα χρήματα της διατροφής δίνονται κανονικά, έχοντας πάρει συναινετικό διαζύγιο.

«Όταν ακούτε μια μια μητέρα, γυναίκα να αποκαλεί τον πατέρα "η απέναντι πλευρά" αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχει θυμός. Την ξέρω την Ελένη, δεν ισχύουν τα περισσότερα από αυτά που λέει. Το έβλεπε το παιδί, πληρώνει διατροφή, η οποία έχει συμφωνηθεί. Έχουν πάρει διαζύγιο. Αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας ο Γρηγόρης. Το ξέρει και μάλιστα εγώ ο ίδιος της πρότεινα να πάει να τον δει τον άνθρωπο σε αυτό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Μηνιαία καταθέτει τη διατροφή και σαφέστατα έχουμε έγγραφα που το αποδεικνύουν, διαφορετικά θα είχε προβεί σε νομικές ενέργειες. Επαναλαμβάνω ότι υπάρχει θυμός, θα πρέπει να εξομαλυνθεί αυτή η κατάσταση. Το βλέπει το παιδί, είναι υπερβολή αυτά ότι δεν έχει δει ποτέ το παιδί. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να υπάρχει ηρεμία.

Είναι συνδυαστικό, είναι ο θυμός και αν θέλετε και η οργή που αντιμετωπίζει από την πρώην σύζυγό του καθώς αντιμετωπίζει και το πρόβλημα υγείας που δεν μπόρεσε να παρευρεθεί. Έχουν πάρει συναινετικό διαζύγιο, πληρώνει και την διατροφή που έχει συμφωνηθεί»