«Δεν πιστεύω ότι δε με ήξερε! Μου έστειλε προσωπικό μήνυμα» - Η απάντηση του Μπούτου για την δήλωση της Καινούργιου προς το πρόσωπό του

«Έχω παραστεί πάνω από 4 φορές εκπομπή της»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν πιστεύω ότι δε με ήξερε! Μου έστειλε προσωπικό μήνυμα» - Η απάντηση του Μπούτου για την δήλωση της Καινούργιου προς το πρόσωπό του

Ο Γιάννης Μπούτος έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Γειά σου, όπου απάντησε στο σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή της πως "γιατί ο Γιάννης Μπούτος έχει άποψη για όλα και όλους" μετά την προβολή δηλώσεων του που προβλήθηκαν στο Super Κατερίνα.

Οι δηλώσεις του Γιάννης Μπούτου για την Κατερίνα Καινούργιου

«Δεν έχω άποψη για όλα, έχω άποψη για κοινωνικά θέματα που αφορούν όλους μας. Δεν σημαίνει ότι για να έχεις άποψη για όλα πρέπει να κάνεις 15 χρόνια παρουσίαση. Τη γνώμη μου την εξέφραζα κι όταν ήμουν σε εκπομπή και είμαι ένας άνθρωπος που όταν θέλω να εκφράσω κάτι, θα το κάνω. Δεν έχω άποψη για όλα, δε θα βγω να πω για πολιτικά ας πούμε αλλά πράγματα στα οποία εσύ και εγώ συμπεριλαμβανόμαστε, νομίζω ότι πρέπει να σταθούμε» είπε αρχικά ο Γιάννης Μπούτος έπειτα από ερώτηση του δημοσιογράφου.

«Δεν πιστεύω ότι δε με ήξερε. Για το Καλοκαίρι Yes συζητούσαν πάνω από μήνα. Το τελευταίο διάστημα ήταν από τα μόνα θέματα που τους απασχολούσαν στην εκπομπή. Συν τις άλλης, έχω παραστεί πάνω από 4 φορές εκπομπή της. Αλλάζω συνέχεια look λογικό λογικό μπορεί να μην με θυμάται. Μου έστειλε ένα προσωπικό μήνυμα ότι δεν έχει πρόβλημα μαζί μου και της απάντησα ούτε και εγώ προφανώς γιατί μου είναι ούτως ή άλλος συμπαθής», συμπλήρωσε αποκαλύπτοντας την επικοινωνία τους (δείτε την δήλωση που είχε κάνει για την κόντρα με την Φαίη Σκορδά).

Όσον αφορά την εκπομπή που θα συμμετέχει στο Open τα Σαββατοκύριακα, αποκάλυψε: «Δεν έχω καταλάβει αν θα γίνει η εκπομπή. Το τελευταίο τηλεφώνημα για την εκπομπή ήταν πριν δυο μήνες. Το μήνυμα το πήρα».