«Έχω αδικηθεί και κριθεί...» - Οι δηλώσεις της Ελίνας Παπίλα για τα νούμερα τηλεθέασης

«Πιστεύω, ότι με "σταύρωσαν" στο...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Έχω αδικηθεί και κριθεί...» - Οι δηλώσεις της Ελίνας Παπίλα για τα νούμερα τηλεθέασης

Εδώ και λίγες ημέρες, έχουμε παρακολουθήσει μια έντονη συζήτηση, που έχει ανοίξει σχετικά με τα νούμερα τηλεθέασης, σχετικά με προγράμματα, που δεν υπάρχουν, βέβαια, πλέον στο τηλεοπτικό τοπίο. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, Ελίνα Παπίλα, αναφέρθηκε μέσα από την εκπομπή της, που διατηρεί στο ραδιοφωνικό αέρα, στα νούμερα, που σημείωνε κάποτε στην τηλεόραση και την έντονη κριτική, που έχει δεχθεί για αυτό (δείτε εδώ τι είχε πει αναλυτικά).

Σήμερα, Κυριακή Δεκεμβρίου, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της πρωινής εκπομπής "Χαμογέλα και Πάλι", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του MEGA, και μίλησε εκ νέου για το ζήτημα, αλλά εξήγησε και πώς βίωσε αυτές τις καταστάσεις.

Οι δηλώσεις της Ελίνας Παπίλα στην εκπομπή "Χαμογέλα και πάλι"

«Δεν μπορώ να απαντήσω, εάν μου λείπει η τηλεόραση. Προς το παρόν είμαι καλά. Είμαι καλά στο ραδιόφωνο αυτή τι στιγμή. Δεν έχω κάνει και πράγματα στην τηλεόραση για να πω ότι κάνω παύση. Κάναμε κάποια πράγματα, κάποια τα ευχαριστηθήκαμε κάποια δεν βγήκαν. Όλα είναι μέσα στη ζωή.

Δεν ενοχλήθηκα με αυτό που ειπώθηκε για τα νούμερα. Δεν ξέρω γιατί έγινε θέμα. Ήταν μια διαπίστωση. Πιστεύω, ότι με "σταύρωσαν" στην παρουσίαση, ήταν έντονες στιγμές με τα νούμερα. Όπως δε μου αρέσει να βλέπω στην τηλεόραση να επαναλαμβάνονται πράγματα, έτσι και εγώ δεν θέλω να επαναλαμβάνω αυτά που είπα. Το είπα και τελείωσε.

Είναι βαριά λέξη το bullying. Έχω αδικηθεί και κριθεί κάποιες φορές και μπορεί και εγώ να έχω αδικήσει άθελά μου. Οι δουλειές είναι δύσκολες, μπορεί να έχω αδικήσει, έχω περάσει ωραία αλλά και δύσκολα, όλα είναι μέσα στη ζωή.

Δεν αναφερόμουν στο Star και στην πρωινή εκπομπή εκεί, αλλά για την εμπειρία μου στον ΑΝΤ1, που έβλεπα τα νούμερά μου κάθε Δευτέρα, γιατί εκείνη η εκπομπή ήταν το Σαββατοκύριακο, και έβγαιναν τη Δευτέρα τα νούμερα», εξομολογήθηκε στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Σαββατοκύριακου η δημοφιλής παρουσιάστρια.