Σε ρόλο κριτή στο GNTM - Ποιο παλιό μέλος του reality μόδας επιστρέφει;

Αναμενόμενο ή όχι;

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν λίγες ημέρες, έγινε γνωστό, πως ο Γιώργος Καράβας, ο οποίος έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής μέσα από τη συμμετοχή του στο reality μόδας "Greece’s Next Top Model", που παρουσιαζόταν από τη συχνότητα του Star, δε θα συνεχίσει τη συμμετοχή του στο παιχνίδι (δείτε εδώ τι συνέβη αναλυτικά). Τα νέα και οι ειδήσεις για τις αποχωρήσεις και τις αφίξεις στο αγαπημένο show, δε σταματάνε εδώ.

Σήμερα, Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, τηλεοπτικό ρεπορτάζ από την εκπομπή "ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ", που παρουσιάζει ο Νάσος Γουμενίδης, και η οποία προβάλλεται στη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού "OPEN", και τη δημοσιογράφο, Τζώρτζια Συρίχα, αποκαλύφθηκε ένα από τα μέλη της κριτικής επιτροπής του παιχνιδιού.

Ποιος θα είναι ο νέος κριτής του GNTM;

Ο λόγος φυσικά, για τη γνωστή επιχειρηματία, Έλενα Χριστοπούλου. Την εντυπωσιακή κυρία του χώρου της μόδας, την έχουμε ξαναδεί στο reality μόδας, αλλά όχι στη θέση του κριτή. Όπως, όλα δείχνουν μετά την επιλογή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, για την παρουσίαση της εκπομπής, η επιχειρηματίας φαίνεται να κλείνει για να είναι ένα από τα μέλη της κριτικής επιτροπής.

Η πρόταση που έχει δεχθεί η Έλενα Χριστοπούλου

Στην εκπομπή του MEGA, Mega Καλημέρα, ξεκίνησε μία συζήτηση το πρωί της Πέμπτης 26/10 σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον της Έλενας Χριστοπούλου, η οποία μετά το τέλος της εκπομπής Πρωινό μας στο ΣΚΑΙ, έμεινε εκτός (δείτε εδώ το παρασκήνιο και την αιχμηρή της ανάρτηση σχετικά με αυτό), χωρίς να εμφανίζεται σε κάποιο άλλο πρότζεκτ προς το παρόν.

Σύμφωνα, όμως, με ρεπορτάζ της εκπομπής, φαίνεται πως η ίδια έχει δεχθεί πρόταση για ένα πολυσυζητημένο σόου. Υπάρχει ένα άκυρο από τον ΣΚΑΙ, το οποίο δεν επιθυμεί να την δει ξανά σε ρόλο από τον οποίο έχει περάσει, αλλά την διεκδικεί έντονα ένας άλλος "μεγάλος" σταθμός.

«Η απάντηση είναι κατηγορηματικά όχι για το My Style Rocks και το ΣΚΑΙ, δεν είναι κάτι που εξετάζει το κανάλι, την επιστροφή της στην κριτική επιτροπή δηλαδή. Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα επανεξεταστεί για νέο κύκλο τον Ιανουάριο γύρω στο Νοέμβρη», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος στον αέρα και πρόσθεσε:

«Η Έλενα Χριστοπούλου, ωστόσο, είχε κάνει κάποιες κουβέντες και με τον ΑΝΤ1. Αυτές αφορούν την κριτική επιτροπή ενός άλλου παιχνιδιού, του Your Face Sounds Familiar. Δηλαδή, έχει δεχθεί πρόταση από το κανάλι στο Μαρούσι για να καθίσει σε μία από τις καρέκλες της επιτροπής όταν θα ξεκινήσει η παραγωγή του συγκεκριμένου σόου».

Δημιουργήθηκαν τότε απορίες στο πλατό, με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να επισημαίνει πως γνώριζε ότι το YFSF δεν θα πραγματοποιηθεί. Ο δημοσιογράφος τότε του απάντησε πως οι συζητήσεις γίνονται για το 2024 και έπειτα.

Δείτε επίσης: Η απάντηση της Έλενας Χριστοπούλου για τον τσακωμό με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου