«Με προστατεύει διότι είναι πολύ μεγαλύτερη μου και έχει μητρικό φίλτρο» - Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Πλεύρη για την Τζόρτζια Σιακαβάρα

«Την ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Με προστατεύει διότι είναι πολύ μεγαλύτερη μου και έχει μητρικό φίλτρο» - Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Πλεύρη για την Τζόρτζια Σιακαβάρα

Ακόμη μια δημόσια έξοδο πραγματοποίησαν ο Κωνσταντίνος Πλεύρης με την σύντροφό του Τζόρτζια Σιακαβάρα. Το ζευγάρι παρά την μεγάλη διαφορά ηλικίας του, φαίνεται να τα πηγαίνει πολύ καλά και είναι πολύ ερωτευμένο και έτοιμο να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα.

Όπου βρεθούν και όπου σταθούν, μιλούν με πολύ γλυκά λόγια ο ένας για τον άλλον, ενώ στις εξόδους δεν διστάζουν να ανταλλάζουν "καυτά" φιλιά στο στόμα με τον φωτογραφικό φακό να τους καταγράφει.

Τζόρτζια Σιακαβάρα και Κωνσταντίνος Πλεύρης λοιπόν, στις νέες τους δηλώσεις, αποκάλυψαν πως ο έρωτας τους ήταν από την πρώτη ματιά και πως είναι έτοιμοι για να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Οι δηλώσεις Σιακαβάρα - Πλεύρης

«Η σύντροφος μου Τζόρτζια με προστατεύει διότι είναι πολύ μεγαλύτερη μου και έχει μητρικό φίλτρο. Ο γάμος για εμένα είναι ένα απαραίτητο γεγονός για την διαιώνιση του είδους. Είναι βέβαιο ότι θα παντρευτούμε», δήλωσε αρχικά ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

«Τo ότι τον γνώριζα είναι το καλύτερο δώρο. Ο ίδιος ολόκληρος», απάντησε η Τζόρτζια Σιακαβάρα σε ερώτηση ποιο είναι το καλύτερο δώρο που της έχει κάνει ο σύντροφός της.

«Ερωτεύτηκα την Τζόρτζια με την πρώτη ματιά» είπε ο πολιτικός ολοκληρώνοντας.

Έχει γίνει η πρόταση γάμου

Το ζευγάρι βρέθηκε και στο γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι (δείτε εδώ αποκλειστικά στιγμιότυπα), όπου και έκαναν δηλώσεις στις κάμερες. Οι δηλώσεις τους παρουσιάστηκαν την Κυριακή 10/12 , από την μεσημεριανή εκπομπή του Σαββατοκύριακου, "Ακόμα δεν είδες τίποτα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του Mega. Μεταξύ άλλων, ο ποινικολόγος αποκάλυψε, πως έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

«Να μας ευχηθείτε και στα δικά μας, για το γάμο μας. Η πρόταση γάμου έχει γίνει και έχει λήξει. Ο γάμος πρόκειται να γίνει εν καιρώ, εν καιρώ», είπε αρχικά ο δικηγόρος.

«Μονόπετρο δε βλέπετε στα χέρια μου, γιατί δε μου αρέσουν τα μονόπετρα. Δεν έγινε πρόταση χωρίς δαχτυλίδι. Υπάρχουνε βέρες ωραίες μικρές λεπτές, που έχουνε ένα νόημα, για εμένα. Το νυφικό το έχω σκεφτεί και θα βάλω της μαμάς μου», σημείωσε με τη σειρά της εκείνη.

«Πήγα με το άλογο μου, με το ξίφος μου, ανέβηκα και μία σκάλα ψηλή, που ήτανε εκεί και της έκανα την πρόταση γάμου. Βέβαια, και γονάτισα κιόλας», υπογράμμισε με χιουμοριστική διάθεση και κατέληξε ο ποινικολόγος.