Πλεύρης & Σιακαβάρα: Το παθιασμένο γαλλικό φιλί στο στόμα με το που αντιλήφθηκαν την τηλεοπτική κάμερα

Τρυφερά τετ - α - τετ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ευχάριστα νέα ανακοινώθηκαν για τον Κωνσταντίνο Πλεύρη και την Τζόρτζια Σιακαβάρα, καθώς το ερωτευμένο ζευγάρι αναμένεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας (δείτε εδώ) και στη συνέχεια να αγοράσει κοινό σπίτι.

Η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο με το ζευγάρι σε πρόσφατη βραδινή έξοδο του σε εστιατόριο να εντοπίζεται από την κάμερα του Πρωινού με τα πλάνα να προβάλλονται την Τετάρτη (15/11).

Όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο η Σιακαβάρα και ο Πλεύρης με το που αντιλαμβάνονται τον φωτογραφικό φακό από την αντανάκλαση του στο τζάμι δίνουν ένα παθιασμένο γαλλικό φιλί στο στόμα με την ηθοποιό να χαϊδεύει τον νομικό.

Οι νέες τρυφερές στιγμές του Κωνσταντίνου Πλεύρη με την Τζόρτζια Σιακαβάρα

«Τα έχουμε παραγγείλει τα δαχτυλίδια»

Την Τρίτη (7/11) είδαμε όσα είπε το ζεύγος στην κάμερα του Πρωινού, που ανέμενε έξω από ένα μαγαζί εστίασης, στο οποίο είχαν πάει για να απολαύσουν το πρωινό τους (δείτε εδώ τις δηλώσεις του Θάνου Πλεύρη για τη σχέση του πατέρα του).

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος της εκπομπής ρώτησε τον κύριο Πλεύρη για το ταξίδι ''αστραπή'', που έκανε με την Τζόρτζια Σιακαβάρα στην Αίγινα με εκείνον να αποπροσανατολίζει τη συζήτηση, καθώς υπονοήθηκε, πως πήγαν σε κάποια εκκλησία για να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

«Πότε πήγαμε στην Αίγινα; Έχω χρόνια να πάω στην Αίγινα. Πήγα στον Άγιο Παχούμιο. Τι επισημοποίηση κάναμε τα εγκαίνια του μοναστηριού; Εγκαινιάσαμε το μοναστήρι; Με βλέπετε εμένα να γίνομαι μοναχός;

Είναι χαριτωμένη η δημοσιογράφος! Πόσο χρονών είσαι; Να βρεις ένας 65 ετών, ό,τι πρέπει θα είναι! Πάμε στο γραφείο μου, που εκτός από το γραφείο μου έχουμε και ένα δωμάτιο....

Τα έχουμε παραγγείλει τα δαχτυλίδια, αλλά δεν τα έχουμε παραλάβει ακόμα! Κοιτάχτε θα προσπαθήσω να είναι κουμπάρος ο κύριος Κασσελάκης αν δεχτεί», είπε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.