«Είδα τις φωτογραφίες που ανέβασε και λέω μπάστα! Σου άρεσε εσένα;» - Τα αιχμηρά λόγια του Παπανώτα για την Ρούλα Κορομηλά

Δείτε για ποιες φωτογραφίες μιλάει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είδα τις φωτογραφίες που ανέβασε και λέω μπάστα! Σου άρεσε εσένα;» - Τα αιχμηρά λόγια του Παπανώτα για την Ρούλα Κορομηλά

Σήμερα Δευτέρα 11/12 στην εκπομπή Happy Day του ALPHA, προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Ρούλα Κορομηλά στην φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο κέντρο που Πειραιά, σχετικά με την τηλεόραση και το bullying που έχει δεχθεί σε κριτικές προς το πρόσωπό της.

Αμέσως μετά την προβολή των δηλώσεων, η ομάδα της εκπομπής ξεκίνησε να σχολιάζει, με τον Δημήτρη Παπανώτα να αναφέρεται στην τελευταία "καυτή" ανάρτηση της στο προφίλ της στο Instagram.

Τα σχόλια του Παπανώτα για την Κορομηλά

«Είμαι σαν την Ρούλα που φτύνομαι στον καθρέφτη. Πήρε τις μπάλες από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και τις έβαλε δαχτυλίδι. Κορίτσια μετά από κάποια ηλικία δεν χρειάζεται να είστε πολύ σέξι. Να είστε πολύ ωραίες κυρίες γιατί αν ακούσει το σέξι 18χρονος, θα βάλει τα γέλια» ξεκίνησε να λέει ο Δημήτρης Παπανώτας στο πλατό.

Και σχολίασε αμέσως μετά: «Για να γυρίσω ξανά στην Ρούλα, μόνη της ήταν; Δεν ήταν μαζί ο Χατζηγιάννης; Της άλλαξαν παρτενέρ; Εκεί θα έπρεπε να είναι με το τηλεοπτικό της ταίρι. Μήπως η θητεία του Χατζηγιάννη στην τηλεόραση είναι όσο στην πολιτική. Αν θες να είσαι σέξι, κάτι πρέπει να κάνεις. Είδα και τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram και λέω... μπάστα. Σου άρεσε εσένα; Για την Σάρον Στόουν λέω περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαις».

Ρούλα Κορομηλά Δημήτρης Παπανώτας Happy Day

Για αυτές τις αναρτήσεις μιλούσε

Η Ρούλα Κορομηλά πολύ συχνά κάνει αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δημοσιεύοντας στιγμές από την καθημερινότητά της, τα αγαπημένα της πρόσωπα και φυσικά σημεία από το πολύ μοντέρνο σπίτι της (δείτε εδώ).

Την Τετάρτη 6/12 η Ρούλα Κορομηλά έκανε μια δημοσίευση, αυτή τη φορά από τον καναπέ της, με την ίδια να ποζάρει με πολύ ιδιαίτερο look στα πλαίσια του χριστουγεννιάτικου κλίματος, που έχει αρχίσει να επικρατεί.

Με λευκή γούνα, μαύρο, διχτυωτό καλσόν, γυαλιά ηλίου και μαύρο κορμάκι είδαμε να ποζάρει η ξανθιά παρουσιάστρια με την ίδια να αποκαλύπτει, πως τα σχόλια και τα πειράγματα, που δέχτηκε με αυτό το look ήταν πολλά.

«Christmas mood!
Δοκιμάζοντας ρούχα για τα εορταστικά προγράμματα μας ταυτόχρονα διασκεδαζουμε .
Οπως βλέπετε φωτογραφιζόμαστε σαν σταρς του Χόλυγουντ….
Η καλη διάθεση και τα πειράγματα πρωτοστατούν….», έγραψε η Ρούλα Κορομηλά.