«Μου έχει συμβεί και το έχω συγχωρήσει...» - Η δημόσια εξομολόγηση της Δανάης Μπάρκα για την απιστία

«Μου έχει συμβεί δύο φορές...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Μου έχει συμβεί και το έχω συγχωρήσει...» - Η δημόσια εξομολόγηση της Δανάης Μπάρκα για την απιστία

Η δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιάστρια, Δανάη Μπάρκα, στην πρωινή εκπομπή, "Πάμε Δανάη", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega, συνηθίζει να μιλάει για τον εαυτό της, αλλά και για την προσωπική της ζωή μέσα από το βήμα που της δίνεται (δείτε τι είπε πρόσφατα για την περιπέτεια της υγείας της, που κλήθηκε να αντιμετωπίσει).

Έτσι και σήμερα, Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, δε δίστασε να κάνει μία σημαντική αποκάλυψη για την απιστία, που έχει τύχει να συγχωρέσει σε πρώην σχέση της. Το περιστατικό εξιστόρησε με αφορμή την πολύ εξομολογητική συνέντευξη, που παραχώρησε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, στην εκπομπή "Τετ α τετ", και τον παρουσιαστή της, Τάσο Τρύφωνος, και τα τρυφερά λόγια, που είπε για τη σύζυγό του, Ζωή Λάσκαρη (δείτε εδώ τι είπε ο δικηγόρος για τη σύζυγό του λίγα χρόνια μετά το θάνατό της).

Η αποκάλυψη της Δανάης Μπάρκα για την απιστία στον αέρα του "Πάμε Δανάη"

«Πολλές φορές σε μια σχέση η απιστία όντως, μπορεί να είναι το λιγότερο. Το λέω από εμπειρία, όταν έχεις κάνει εννιά χρόνια σχέση, έχεις μια άλφα εμπειρία, αυτό εννοώ. Μου έχει συμβεί και το έχω συγχωρήσει.

Παρέμεινα στη σχέση και μάλιστα, δεν το πέταξα και ποτέ, δηλαδή σε καβγάδες. Υπήρχαν άλλοι λόγοι, που έφτασε σε τέλμα η σχέση μας, μεγαλύτερα. Μου έχει συμβεί δύο φορές! Ήμουν οκ. Εντάξει, δε μου το είπαν και είπα "μπράβο, τι ωραία, αχ χαίρομαι πάρα πολύ, να τα εκατοστήσεις". Απλώς είπα, ωραία, για έλα να δούμε, πως έφτασες σε αυτό το σημείο, τι έγινε μετά. Ήθελα να δω, πως είμαι εγώ μετά από αυτό, αν είμαι δυνατή για να πω οκ, άνθρωποι είμαστε, δεν είμαστε ρομπότ. Μπορεί, βέβαια, αυτό να μου συμβεί στην επόμενη σχέση μου, και να πω τέλος, γειά σου. Είναι ανάλογα με ποιον άνθρωπο έχει δίπλα σου», εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής.