«Κάθε ημέρα παλεύω! Τα παιδιά μου γράφουν γράμματα στον μπαμπά τους και...» - Ξέσπασε σε κλάματα η Βικτώρια Καρύδα

"Λύγισε" μιλώντας για την δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Κάθε ημέρα παλεύω! Τα παιδιά μου γράφουν γράμματα στον μπαμπά τους και...» - Ξέσπασε σε κλάματα η Βικτώρια Καρύδα

Συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό Σουσου παραχώρησε σήμερα Δευτέρα 11/12 η Βικτώρια Καρύδα. Το μοντέλο μίλησε μέσα από την καρδιά της για την δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή πριν από 5 χρόνια έξω από το σπίτι τους, την ψυχολογία της αλλά και για τα παιδιά της.

Μέχρι και σήμερα προσπαθεί να φτιάξει και να ανεβάσει την ψυχολογία της, αφού είναι πολύ δύσκολό να ξεπεράσει την τραγωδία που βίωσε η οικογένεια της. Μπορεί πρόσφατα να είχε βρει σύντροφο, ωστόσο δεν προχώρησε καθώς της έκανε πρόταση γάμου, την οποία δεν μπορούσε να αποδεχτεί, αφού δεν είχε συναίσθημα για να προχωρήσει.

Όπως εξομολογήθηκε για να κάνει ξανά οικογένεια, πρέπει να είναι πολύ ερωτευμένη με τον άνθρωπο που θα βρει και θα αποφασίσουν να κάνουν το επόμενο βήμα.

Η εξομολογητική συνέντευξη της Βικτώριας Καρύδα

«Όπως γνωρίζεται έχουμε χάσει τον άνθρωπο μας και όλη την αγάπη και το χρόνο την δίνω στα παιδιά μας. Τα παιδιά μου το έμαθα από το ίντερνετ (δείτε εδώ πως), ήταν τραγικό. Ήταν δύσκολο να τους εξηγήσω τον χαμό του πατέρας τους. Έχουν περάσει 5 χρόνια και μου φαίνεται σαν να έγινε χθες. Ακόμα κλαίμε για τον μπαμπά. Γράφουν γράμματα κάτι που θέλουν να πουν στον μπαμπά τους και τα βάζουν πίσω από τις φωτογραφίες του», εξομολογήθηκε.

«Είναι ένα θέμα λεπτό είναι δύσκολο να το συζητάμε. Κάθε ημέρα παλεύω με αυτό που έχει γίνει. Προσπαθώ να φτιάξω την ψυχολογία μου να την ανεβάσω», είπε και ξέσπασε σε κλάματα.

«Έβγαινα με έναν άνθρωπο που μου έκανε πρόταση γάμου, δεν μπόρεσα να προχωρήσω σε κάτι τέτοιο γιατί δεν είχα συναίσθημα. Εγώ για να ξανά παντρευτώ, να κάνω οικογένεια, πρέπει να είμαι full in love. Δεν είναι ερωτευμένη αυτή την περίοδο», ξεκαθάρισε.