Εγκατέλειψε τη μαγειρική και τα extreme sports - Αγνώριστος ο Γιώργος Λασκαρίδης τρία χρόνια μετά το MasterChef

Με τι ασχολείται σήμερα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Εγκατέλειψε τη μαγειρική και τα extreme sports - Αγνώριστος ο Γιώργος Λασκαρίδης τρία χρόνια μετά το MasterChef

Το MasterChef έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό, γι' αυτό και φέτος θα βγει στον αέρα για όγδοη χρονιά (δείτε εδώ πότε κάνει πρεμιέρα). Μέσα από αυτό έχουν περάσει εκατοντάδες παίκτες, οι οποίοι άφησαν το στίγμα τους στο τηλεοπτικό κοινό, είτε πέρασαν τις audition είτε όχι, αφού δεν είναι λίγα τα περιστατικά που έχουν προκαλέσει γέλιο ή συγκίνηση στα πρώτα επεισόδια, παρόλο που πολλοί δεν πέρασαν στην επόμενη φάση.

Ένας από τους παίκτες, όμως, που μπήκε στο σπίτι και έκανε τους τηλεθεατές να τον θυμάται για τον έντονο χαρακτήρα του και για τα ιδιαίτερα πιάτα του είναι ο Γιώργος Λασκαρίδης. Ο ίδιος βρέθηκε στο παιχνίδι πριν από τρία χρόνια και αποχώρησε από αυτό μετά από έναν άσχημο καβγά με συμπαίκτη του.

Δείτε επίσης: Όλη η αλήθεια για το "άκυρο" του Γιώργου Λασκαρίδη στον ΣΚΑΙ και το συμβόλαιο με το STAR

Με τι ασχολείται σήμερα ο Γιώργος Λασκαρίδης από το MasterChef

Μετά από το reality μαγειρικής, παρόλα αυτά, ακολούθησε έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο. Άφησε πίσω του μια για πάντα την μαγειρική και ενώ πολλοί περίμεναν πως θα έβρισκε τρόπο να ασχοληθεί με τα extreme sports που ήταν μία από τις μεγάλες του αγάπες, έκανε τεράστια στροφή στην καριέρα του.

Πούλησε, αρχικά, όλη του την περιουσία, βάζοντας στόχο να εξερευνήσει όλο τον κόσμο και παράλληλα με τα ταξίδια του, αποφάσισε να γίνει life coach, αλλά και εκπαιδευτής και μέσα από τα social media του δημοσιεύει συχνά βίντεο με συμβουλές και εκπαιδευτικό περιεχόμενο προκειμένου να βοηθήσει τον κόσμο που τον παρακολουθεί.