«Ξέρετε ότι με ενοχλεί να μιλάει...» - Η αντίδραση της Ελεωνόρας Ζουγανέλη για τη δήλωση του πατέρα της για τον Συρίγο

«Είμαι καλά, νιώθω πλήρης»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ξέρετε ότι με ενοχλεί να μιλάει...» - Η αντίδραση της Ελεωνόρας Ζουγανέλη για τη δήλωση του πατέρα της για τον Συρίγο

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας Κουραμπιέδες από χιόνι, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 11/12. Η ταινία του Γιάννη Τσιμιτσέλη με πρωταγωνίστρια την Κατερίνα Γερονικολού ήρθε στην μεγάλη οθόνη και όπως λένε πολλοί είναι πολύ ωραία.

Η τραγουδίστρια λοιπόν, έκανε δηλώσεις στις κάμερες, απαντώντας μεταξύ άλλων και στις ερωτήσεις για τον σύντροφό της, Νίκο Συρίγο.

Η απάντηση της Ελεονώρας Ζουγανέλη για τον Νίκο Συρίγο

«Δε θα ήθελα το 2023 να είναι η χρονιά μου, δε μου αρέσει να είμαι άπληστη αλλά ονειρεύομαι η ζωή να μου φέρει κι άλλες προκλήσεις και άλλα ωραία πράγματα. Το 2023 όμως, ήταν μια χρονιά πολύ έντονη, πολύ δημιουργική, έμαθα πολλά, εξελίχθηκα και είμαι ευγνώμων», ανέφερε αρχικά για το έτος που φεύγει και για το νέο έτος που μπαίνει.

Στην συνέχεια, όταν την ρώτησαν για τις δηλώσεις του πατέρα της για τον Νίκο Συρίγο (δείτε τες εδώ), απάντησε:

«Είμαι καλά, νιώθω πλήρης. Είμαι σε μια στιγμή που απολαμβάνω την κάθε μέρα και είμαι ευτυχισμένη. Ξέρετε ότι με ενοχλεί να μιλάει ο πατέρας μου για την προσωπική μου ζωή, αλλά το έχω συνηθίσει. Δε ξέρω αν μίλησε για την προσωπική μου ζωή, δεν έχω προλάβει να δω κάτι. Ο κάθε άνθρωπος όμως έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει, δε μπορώ να γίνω η μαμά κανενός, ούτε και θέλω. Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει και να λέει ό,τι θέλει».

Η εξομολόγηση της Ζουγανέλη για τη σχέση της

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή του ΑΝΤ1, The 2night show, το βράδυ της Τρίτης 21/11. Η τραγουδίστρια που έχει δημιουργήσει μια τεράστια επιτυχία στην μουσική, τους τελευταίους μήνες έχει δει την επιτυχία και στην προσωπική της ζωή.

«Πάντα επιλέγω το συναίσθημα, γιατί αυτό με συντηρεί. Μέσα από το συναίσθημα βιοπορίζομαι και υπάρχω, οπότε θα έβαζα τον έρωτα πάνω απ’ όλα αλλά δεν θα ήθελα να αφήσω τίποτα. Και η ευτυχία είναι ένα ζητούμενο που συνεχώς αλλάζει. Όσο ωριμάζω, αναζητώ περισσότερο την ευτυχία άμεσα αλλά και τη βρίσκω πιο άμεσα από ό,τι πιτσιρίκα. Πιτσιρίκα δυσκολευόμουν να πω ότι είμαι ευτυχισμένη», ανέφερε αρχικά η τραγουδίστρια.

«Μου επιτρέπεις να πω ότι είμαι όλον αυτόν τον μήνα ευτυχισμένη; Αλήθεια! Είμαι πολύ ευτυχισμένη αυτή την περίοδο για πολλά πράγματα, μικρά μεγάλα, είμαι σε μία στιγμή που το απολαμβάνω», απάντησε έπειτα από σχετική ερώτηση.

«Πολλές φορές στο παρελθόν είχε έρθει η ευτυχία και ή δεν μπορούσα να τη χαρώ, ούτε να τη διαπραγματευτώ. Τώρα αυτό έχει αλλάξει στη ζωή μου. Πιστεύω ότι η ευτυχία αξίζει σε όλους και είναι στο χέρι μας», εξομολογείται στη συνέχεια.

Για να συμπληρώσει: «Πάντα ήμουν άνετη με τις σχέσεις μου αλλά δεν μου αρέσει το ότι μετά αρχίζει και γίνεται πανάκεια αυτό το πράγμα. Δεν έχω πρόβλημα να μιλήσω αλλά βαριέμαι γρήγορα, δεν μου αρέσει να συζητάω για τα ίδια πράγματα. Έχω αρχίσει όμως να χαλαρώσω με την έκθεση του εαυτού μου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιάννης Ζουγανέλης: «Την περίοδο του διαζυγίου της κόρης μου αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα...» - Η εξομολόγηση για την Ελεωνόρα, τον χωρισμό και τον Νίκο Συρίγο

Ελεωνόρα Ζουγανέλη & Νίκος Συρίγος: Νέα κοινή έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι - Έκλεψε την παράσταση η τραγουδίστρια με την είσοδό της

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Αποχαιρετώ τον χρόνο με ευγνωμοσύνη για όσα αγάπησα...» - Έλειπε από το άλμπουμ της ο Νίκος Συρίγος

«Δέχομαι την ισότητα και τη διαφορετικότητα, αλλά...» - Η απάντηση του Γιάννη Ζουγανέλη για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια

«Δεν ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που λένε ότι ο έρωτας είναι...» - Το αινιγματικό σχόλιο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη για την προσωπική της ζωή

Με κοντό φόρεμα πάνω στην κατακόκκινη βέσπα της - Η βόλτα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στο κέντρο της Αθήνας

Ρομαντικό ταξίδι για δύο στη Ρώμη στα κρυφά - Η απόδραση του Νίκου Συρίγου με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο εξωτερικό