«Εντάξει, οκ, υπάρχουν διάφορα...» - Η πρώτη δήλωση του Κωνσταντίνου Καζάκου για το χωρισμό του

«Έχουμε πολύ σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθούμε από αυτά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Εντάξει, οκ, υπάρχουν διάφορα...» - Η πρώτη δήλωση του Κωνσταντίνου Καζάκου για το χωρισμό του

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος βρέθηκε στην παρουσίαση της ταινίας "Ο Καπετάν Μιχάλης" στην οποία πρωταγωνιστεί και η κόρη του, Τζένη Καζάκου, ώστε να την απολαύσει. Ο ηθοποιός λοιπόν, μίλησε στους δημοσιογράφους των ψυχαγωγικών εκπομπών, από τους οποίες δέχτηκε ερωτήσεις για την προσωπική του ζωή.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες, χώρισε με την επί 27 χρόνια μικρότερή σύντροφό του, Βασιλική Μακρή, έπειτα από 3 χρόνια κοινής πορείας. Ο λόγος ήταν ότι η σχέση τους έκανε τον κύκλο της και πλέον ο καθένας ήθελε διαφορετικά πράγματα (δείτε την εδώ).

Η πρώτη δήλωση του Κωνσταντίνου Καζάκου για το χωρισμό του

«Είμαι πάντα αυστηρός με την κόρη μου. Και ο πατέρας μου ήταν αυστηρός με εμένα κι εγώ είμαι αυστηρός σε αυτά τα θέματα. Δε μπορείς να χαϊδέψεις αυτιά, πρέπει να λες την αλήθεια» είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

Σε ερώτηση για το αν τον ενοχλεί που σχολιάζουν την προσωπική του ζωή, απάντησε «Με ενοχλεί όταν η προσωπική μου ζωή μπαίνει στα φώτα της δημοσιότητας. Δεν είναι κάτι το οποίο το επιδιώκω. Η προσωπική μου ζωή είναι δική μου, δεν την κρύβω αλλά δεν την προβάλω κιόλας. Προτιμώ να ασχολείται ο κόσμος με τη δουλειά μου».

Όσον αφορά το χωρισμό του, είπε: «Εντάξει, οκ, υπάρχουν διάφορα, γράφονται διάφορα. Τώρα ποιον αφορούν αυτά; Αφορούν κάποιον; Εσύ θα κοιμηθείς το βράδυ καλά άμα ξέρεις αυτή την είδηση ή θα μείνεις ξύπνιος; Έχουμε πολύ σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθούμε από αυτά».

Αυτή είναι η τελευταία του σύζυγος

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος το 1999 παντρεύτηκε την Τάνια Τρύπη και μαζί της απέκτησε μία κόρη, την Τζένη (δείτε εδώ την εξομολόγησή της για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια με τους γονείς της), ωστόσο το 2007 οι δυο τους χώρισαν. Δύο χρόνια αργότερα, ο ηθοποιός έφτιαξε ξανά τη ζωή του και ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την Ιωάννα Μαρτζούκου, με την οποία, το 2012, απέκτησε ένα γιο, τον Ιάσονα.

Το 2020 όμως, το ζευγάρι τράβηξε χωριστούς δρόμους και ο ηθοποιός προχώρησε, μπαίνοντας σε μία σχέση με μία νεαρή γυναίκα, 27 χρόνια μικρότερή του (δείτε την εδώ), αν και χώρισαν πριν από λίγο καιρό. Παρόλα αυτά, η σχέση του με την τελευταία του σύζυγο είναι πολύ καλή.

Καζάκος Μαρζτούκου