«Έχουν μια πολύ διαφορετική αίσθηση της πραγματικότητας» - Η απάντηση της Καραβάτου για την αποχώρηση της Χατζηπαντελή από το My style rocks

«Δεν θα ήθελα ούτε να μου τυχαίνει ούτε να το κάνω»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έχουν μια πολύ διαφορετική αίσθηση της πραγματικότητας» - Η απάντηση της Καραβάτου για την αποχώρηση της Χατζηπαντελή από το My style rocks

Την Κατερίνα Καραβάτου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής BreakfastStar, με τις δηλώσεις που παραχώρησε να προβάλλονται σήμερα Τρίτη 12/12 στον αέρα του STAR. Η παρουσιάστρια μετά το τέλος των γυρισμάτων του My style rocks μίλησε για όλες τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει.

Η πιο ηχηρή είναι η αποχώρηση της Σοφίας Χατζηπαντελή από την κριτική επιτροπή εξαιτίας άσχημης συμπεριφοράς που έχει απέναντι στους συνεργάτες της πίσω από τις κάμερες. Μάλιστα, πιο πρόσφατο επεισόδιο ήταν με τον στιλίστα της, που την παράτησε και έφυγε.

Η Κατερίνα Καραβάτου ωστόσο, δεν θέλησε να πάρει ξεκάθαρη θέση, αφού η ίδια παραμένει στη θέση της και για τον επόμενο κύκλο που έρχεται από το β μισό της σεζόν.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καραβάτου για το My style rocks

«Για ό,τι πρόκειται να γίνει στο μέλλον θα ρωτήσετε τον σταθμό που είναι υπεύθυνος. Για ό,τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή και το πρόγραμμα είναι στον αέρα, πραγματικά θεωρώ άκομψο να μιλάμε για αυτό. Δεν θα ήθελα ούτε να μου τυχαίνει ούτε να το κάνω. Δεν ξέρω αλλά ακόμα και να ήξερα δεν θα σας έλεγα γιατί δεν είναι ωραίο», ανέφερε αρχικά σε ερώτηση που δέχτηκε από το δημοσιογράφο για τα σενάρια αποχώρησης της Σοφίας από το show μόδας.

Για τις δηλώσεις της ωστόσο στις κάμερες, είπε χαρακτηριστικά: «Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, ένα καταπληκτικό κορίτσι και νομίζω ότι όσοι γνωρίζουν από κοντά τη Σοφία έχουν μια πολύ διαφορετική αίσθηση της πραγματικότητας».

Ποια παίρνει τη θέση της;

Η φετινή σεζόν για το παιχνίδι μόδας ήταν πολύ ταραγμένη, αφού η κριτική επιτροπή δε σημείωσε την αναμενόμενη επιτυχία, με αποτέλεσμα, η διοίκηση του καναλιού να σκέφτεται από πολύ νωρίς τον ανασχεδιασμό του.

Παράλληλα, στα πλαίσια προετοιμασίας του reality, για το επερχόμενο τέλος του πρώτου μισού της τηλεοπτικής σεζόν, γίνονται δοκιμαστικά για τη δημιουργία της τελικής κριτικής επιτροπής, σύμφωνα με ρεπορτάζ, που παρουσίασε η πρωινή εκπομπή, "Mega Καλημέρα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega, σήμερα, Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου.

Όπως αναφέρει, ο δημοσιογράφος της εκπομπής, η επιλογή των guest κριτών, που θα "εισβάλλουν" στο παιχνίδι της μόδας, πρόκειται να εμφανιστούν ήδη από το επεισόδιο του ημιτελικού. Παράλληλα, όπως φαίνεται οι υπεύθυνοι της παραγωγής έχουν αποφασίσει, να περάσουν από δοκιμαστικό τέσσερις επώνυμες γυναίκες, οι οποίες πέρα από τη συμμετοχή τους στον μεγάλο τελικό, θα δοκιμαστούν και ως αντικαταστάτριες της Σοφίας Χατζηπαντελή.

Οι γυναίκες, που ακούγονται και οι οποίες θα περάσουν από το στούντιο της παραγωγής, είναι η Κόνι Μεταξά, η Χριστίνα Κοντοβά, η Σοπράνο, καθώς και η Έβελυν Καζαντζόγλου. Ακόμη, βέβαια ο σταθμός δεν έχει πάρει ακόμα αποφάσεις, για τη δομή της εκπομπής, για αυτό και δε θα ξεκινήσει από τον Ιανουάριο, που ήταν το αναμενόμενο, αλλά μετά το Φεβρουάριο.

Υπενθυμίζουμε, ότι πριν λίγο καιρό, υπήρχε έντονη φημολογία, ότι τη θέση της Σοφίας Χατζηπαντελή, θα έπαιρνε η Ραμόνα Βλαντή, την οποία είδαμε και πριν κάποιο χρονικό διάστημα ως guest εμφάνιση στο παιχνίδι (δείτε εδώ τι είχε ειπωθεί για την Ραμόνα Βλαντή και την αντικατάσταση της κριτικής επιτροπής).