Ζήνα Κουτσελίνη για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Είναι και λίγο χοντροκομμένος κάποιες φορές αλλά...»

«Πολύ "αυτί" θα του έκανα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών παραχώρησε η Ζήνα Κουτσελίνη όταν την συνάντησαν σε έξοδο της. Η παρουσιάστρια του STAR, μίλησε για την late night εκπομπή της, ενώ ρωτήθηκε και για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, λίγο μετά την κόντρα που ξέσπασε για σχόλια που έγιναν προς την κόρη της (δείτε τι εννοούμε).

Οι δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη

«Βεβαίως και θα επέστρεφα στην αρχισυνταξία αν με πληρώνανε καλύτερα χρήματα από αυτά που παίρνω τώρα, αρκεί η πρόταση που θα ερχόταν σε εμένα να ήταν ουσιαστική και όχι ένα πέρασμα να πάω από εδώ σε κάτι άλλο» ανέφερε αρχικά έπειτα από σχετική ερώτηση.

Σε ερώτηση από την άλλη για την εκπομπή του Κώστα Τσουρού που από το β μισό της σεζόν αλλάζει πλατό αλλά και γενικά θα έχει ολική αλλαγή, σχολίασε: «Η εικόνα είναι το 1% της τηλεθέασης αλλά όταν κάνεις πρεμιέρα και το πρώτο πράγμα που συναντάς είναι ένα κακό πλατό έχεις ήδη ένα αρνητικό πρόσημο από το πρώτο λεπτό. Όταν είδατε το δικό μου πλατό είπατε ένα ωραίο πλατό. Η εκπομπή δεν σας κάλυψε αλλά το πλατό σας κάλυψε. Νιώθω ευλογημένη που διαβάζω και τα αρνητικά. Στην πρώτη εκπομπή που με έκριναν για τη δομή, και εγώ από το σπίτι μου θα έκαναν την ίδια κεριτική. Αν υπάρχει άνθρωπος να ευχηθεί να πεθάνω, αν δω ότι κάποιος σχολιάζει εμμονικά κάθε φορά που υπάρχει μια ανάρτηση, τον μπλοκάρω για να ηρεμήσει και να μην έχει αυτή την εμμονή».

Όταν οι δημοσιογράφοι ρώτησαν για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και για μια ενδεχόμενη εκπομπή του, είπε χαρακτηριστικά: «Πολύ "αυτί" θα του έκανα του Δημήτρη Ουγγαρέζου γιατί τον γουστάρω πάρα πολύ! Όταν ήμουν στο ALPHA στο κοντρόλ της Σπυροπούλου, τον πρώτο άνθρωπο που σκέφτηκα δίπλα της ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Δεν μου έκατσε τότε, τώρα μπορεί να μου κάτσει. Δεν θα μας έβλεπα στην ίδια παρέα αλλά σίγουρα θα τον έβλεπα σε βραδινή εκπομπή. Είναι και λίγο χοντροκομμένος κάποιες φορές αλλά του τα συγχωρώ γιατί είναι ταλαντούχος».