Ντυμένη νυφούλα η Αφροδίτη Σκαφίδα: «Βαδίζω στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης...» - Η αποκάλυψη για το φύλο του μωρού που περιμένει με τον Πύρρο Δήμα

Έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ντυμένη νυφούλα η Αφροδίτη Σκαφίδα: «Βαδίζω στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης...» - Η αποκάλυψη για το φύλο του μωρού που περιμένει με τον Πύρρο Δήμα

Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, συνάντησε την Αφροδίτη Σκαφίδα σε φωτογράφιση νυφικών και η ίδια γεμάτη ενθουσιασμό παραχώρησε μερικές δηλώσεις σε αυτή, σχετικά με την εγκυμοσύνη της, αλλά και το ενδεχόμενο ενός γάμου με τον Πύρρο Δήμα, με τον οποίο είναι πολλά χρόνια μαζί.

Αποκάλυψε, δηλαδή, ποια είναι τα συναισθήματά της όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζει η μέρα που θα κρατήσει το μωρό της στην αγκαλιά της, ενώ δήλωσε πως μαζί με τον σύντροφό της γνωρίζουν ποιο είναι το φύλο του παιδιού, αλλά δεν είναι κάτι που θέλουν να μοιραστούν (δείτε εδώ ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που μένει σιωπηλή).

Η αποκάλυψη της Αφροδίτης Σκαφίδα για τον γάμο με τον Πύρρο Δήμα και το παιδί που περιμένουν

«Είμαι στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης μου, βαδίζω στον έκτο. Είναι μία προσμονή. Έχει να κάνει με ότι έχεις το άγχος πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα και αν θα έχεις εύκολη εγκυμοσύνη, πως θα είναι τα πρώτα σου βήματα με ένα νέο μέλος στην οικογένεια, αλλά έχω θετική σκέψη στο μυαλό μου και θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά, ειδικά επειδή έχω έναν άνθρωπο ο οποίος με στηρίζει», είπε αρχικά για την κύηση και έπειτα ανέφερε για τος φοβίες της και το φύλο του μωρού:

«Η μεγαλύτερη αγωνία είναι αν θα έχει υγεία και αν όλα στη ζωή του ή της ζωής της θα εξελιχθούν όπως θα πρέπει. Το φύλο του μωρού του γνωρίζουμε, αλλά δεν θα ήθελα να το πω».

Σε ερώτηση που δέχθηκε έπειτα σχετικά με το αν θα πήγαινε ξανά στο Survivor, δήλωσε: «Δεν έχω δεχτεί πρόταση, αλλά δεν θα ξαναπήγαινα. Είναι ένα κομμάτι που έχει τελειώσει για εμένα».

Και κατέληξε μιλώντας για τον γάμο και το νυφικό που φορούσε: «Πάντα ονειρευόμουν να κάνω κάτι πάρα πολύ λιτό και ήρεμο. Είμαι ένας άνθρωπος που θέλει να το ζει μόνος του πιο πολύ… Νομίζω τώρα που το φοράω μου αρέσει και μπαίνω σιγά σιγά κι εγώ στο πνεύμα…».

Δείτε επίσης: Εκείνος έπινε κρασί και εκείνη έτρωγε πατατάκια - Νέα εμφάνιση για την εγκυμονούσα Αφροδίτη Σκαφίδα με τον Πύρρο Δήμα στο γήπεδο