Αφροδίτη Σκαφίδα: Ο λόγος που δεν αποκαλύπτει ακόμη στον Πύρρο Δήμα το φύλο του μωρού τους

Τι συμβαίνει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Έγκυος στο πρώτο της παιδάκι είναι η Αφροδίτη Σκαφίδα, με τον Πύρρο Δήμα σε λίγους μήνες να είναι έτοιμος να κρατήσει στην αγκαλιά του το πέμπτο παιδάκι του. Η αθλήτρια διανύει τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της (δείτε φωτογραφίες με την φουσκωμένη της κοιλίτσα) και το ζευγάρι είναι πολύ ευτυχισμένο για το χαρμόσυνο γεγονός.

Ήδη η μέλλουσα μανούλα γνωρίζει το φύλο του μωρού και μιλώντας στην εφημερίδα Secret και τη Ρενέ Σαραντινού, αποκάλυψε το λόγο που ακόμη δεν αποκαλύπτει στον σύντροφό της το φύλο του του παιδιού που περιμένουν.

Η αποκάλυψη της Αφροδίτης Σκαφίδα

Όπως έκανε γνωστό, θέλει να κάνουν ένα gender reveal πάρτι, που θα γίνει παρουσία γνωστών, στενών φίλων και συγγενών τους.

«Δεν θα αποκαλύψω ακόμη το φύλο του μωρού σε κανέναν. Ούτε ο Πύρρος θα το μάθει, θα του το ανακοινώσω με ένα gender reveal. Τότε θα μάθει αν το μωρό μας είναι αγόρι ή κορίτσι» αποκάλυψε χαρακτηριστικά η Αφροδίτη Σκαφίδα.

Η τελευταία εμφάνιση που "έκρυβε" την εγκυμοσύνη της

Πριν από τρεις περίπου μήνες, ο Κώστας Σόμμερ ανακοίνωσε πως κατεβαίνει υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου στο πλευρό του Νίκου Χαρδαλιά με την παράταξη «Αττική Μπροστά» (δείτε εδώ την ανακοίνωση). Λίγες μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, λοιπόν, Το βράδυ της Δευτέρας 25/9 συγκεκριμένα, ο ίδιος πραγματοποίησε μια εκδήλωση σε γνωστό μαγαζί στον Άλιμο, στην οποία βρέθηκαν πολλοί και καλοί του φίλοι για να του δείξουν πως τον στηρίζουν.

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr βρέθηκε εκεί και απαθανάτισε τον ηθοποιό με τα αγαπημένα του πρόσωπα, ανάμεσα στα οποία είναι, φυσικά, η σύζυγός του και μητέρα των δύο παιδιών του (δείτε εδώ τα τρυφερά με τη μικρή του κόρη), Βαλεντίνη Παπαδάκη, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου με τον σύντροφό της, Κώστα Πηλαδάκη (δείτε εδώ τι συμβαίνει με τον πολυσυζητημένο γάμο τους), η Αφροδίτη Σκαφίδα και ο Πύρρος Δήμας, αλλά και η εγκυμονούσα Μαρία Καρλάκη, η οποία ντύθηκε στα κόκκινα.

Σόμμερ Παπαδάκη Σκαφίδα Δήμας Πηλαδάκης Παναγιωτακοπούλου

Σόμμερ Χαρδαλιάς