Βγαλμένη από παιδικό παραμύθι - Οι αριστοκρατικές χριστουγεννιάτικες κάρτες της βασιλικής οικογένειας

Η ευχή για το νέο έτος!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram/@theroyalfamily
Instagram/@theroyalfamily

Λίγο πριν έρθουν και επίσημα τα Χριστούγεννα η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας μέσα από τους λογαριασμούς, που διατηρούν στο instagram αποφάσισαν να μοιραστούν μια φωτογραφία με τα παιδιά τους, αλλά και την εορταστική κάρτα τους.

Ο φωτογράφος Τζον Σίννερ επιμελήθηκε την φωτογράφιση της οικογένειας, καθώς παράλληλα με μία ακόμη ανάρτηση βλέπουμε την χριστουγεννιάτικη κάρτα για το 2023, η οποία δε μοιάζει με καμία του παρελθόντος.

Οι χριστουγεννιάτικες κάρτες της βασιλικής οικογένειας

Ο Βασιλιάς Κάρολος μαζί με τη Βασίλισσα Καμίλα ποζάρουν μαζί - με το στέμμα του του Αγίου Εδουάρδου από την ιστορική ημέρα της τελετή ενθρόνισης (δείτε εδώ τον οδηγό για να ντυθείτε με το απόλυτο βασιλικό στυλ).



Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Μίντλετον στην στέψη του Βασιλιά Καρόλου

Η Κέιτ Μίντλετον είχε επιλέξει να φορέσει στην στέψη του Βασιλιά Καρόλου ένα εντυπωσιακό μακρύ λευκό φόρεμα με κεντήματα στο στήθος και στο τελείωμα, μία δημιουργία του οίκου Alexander McQueen, και στον λαιμό της, ως φόρο τιμής στην Βασίλισσα Ελισάβετ η οποία δεν βρίσκεται πια στη ζωή, φορούσε ένα δικό της περιδέραιο.

Πρόκειται για το γνωστό κολιέ George VI Festoon, το οποίο κατασκευάστηκε από 105 διαμάντια που φυλάσσονταν σε απόθεμα στο Garrard, αποθηκευμένα σε θήκες με την ένδειξη «C» για τη λέξη Crown, σε περίπτωση που ένας μονάρχης ήθελε να επεκτείνει ένα κολιέ ή να βελτιώσει μια τιάρα. Αυτό ήταν, μάλιστα, δώρο του βασιλιά Γεωργίου ΣΤ' για την κόρη του Βασίλισσα Ελισάβετ.

Το περιδέραιο ωστόσο, κατά τη διάρκεια της στέψης έλειπε από τον λαιμό της, ώστε να μην προκληθεί ζημιά στον μανδύα του Βασιλικού Βικτωριανού Τάγματος, την μπλε κάπα που φορούσε δηλαδή.

Πέρα, όμως, από το εντυπωσιακό κολιέ, τα βλέμματα έπεσαν και στα μαργαριταρένια σκουλαρίκια που η Κέιτ Μίντλετον φορούσε και αξίζει να σημειωθεί πως αυτά είχαν χαριστεί στην Νταϊάνα πριν από τον γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο το 1981.

Διαβάστε επίσης: Έβαλε περούκα, γυαλιά, μουστάκι και μπήκε κρυφά - Η φωτογραφία της "μεταμφισμένης" Μέγκαν Μαρκλ που έγινε viral

Κέιτ Μίντλετον στέψη Βασιλιά Καρόλου

Instagram / The Royal Family