Κόκκινο της φωτιάς και με μεγάλο σκίσιμο: Η γκλάμουρ εμφάνιση της Μενεγάκη στην εκπομπή "Ελένη"

«Προσπαθώ, προσπαθώ πολύ...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Κόκκινο της φωτιάς και με μεγάλο σκίσιμο: Η γκλάμουρ εμφάνιση της Μενεγάκη στην εκπομπή

Οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι πολύ κοντά πλέον, έχουμε απόσταση μόλις 10 ημέρες περίπου. Ήδη, οι περισσότεροι αναμένουμε να ξεκουραστούμε και να ξαποστάσουμε αυτές τις ημέρες, ενώ παράλληλα θα περάσουμε μέρες με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, όπως φίλους, συγγενείς και γνωστούς.

Όλοι σιγά σιγά έχουμε ολοκληρώσει το στολισμό των σπιτιών μας, έχουμε αρχίσει να φτιάχνουμε γλυκά, όπως μελομακάρονα, κουραμπιέδες και δίπλες, και όλοι μπαίνουμε σε ένα γιορτινό κλίμα, το οποίο έχει αρχίσει να μας ενθουσιάζει. Τα πλατό των εκπομπών έχουν στολιστεί ήδη από καιρό και όλο αυτό φτιάχνει τη διάθεση των συνεργατών (δείτε εδώ το στολισμένο πλατό της εκπομπής "Ελένη").

Η δημοφιλής και αγαπημένη παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη, η οποία είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οικοδέσποινα της απογευματινής ψυχαγωγικής εκπομπής, "Ελένη", που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega, δεν έχει λείψει να δείξει την αγάπη της για τη συγκεκριμένη εορτή, αλλά και τη χαρά της, που πλησιάζουν αυτές οι Άγιες Μέρες (δείτε εδώ το διαφορετικό ξεκίνημα στην εκπομπή πριν λίγες ημέρες).

Έτσι, λοιπόν και σήμερα, Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, αποφάσισε να κάνει μία διαφορετική έναρξη, αλλά και μία εμφάνιση, που μας άφησε όλους άφωνους, φορώντας ένα πολύ εντυπωσιακό φόρεμα.

Η γοητευτική εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή της

Φωτιά στα κόκκινα έβαλε η αγαπημένη και αρκετά δημοφιλής παρουσιάστρια με την αξιοζήλευτη εμφάνισή της στη σημερινή της εκπομπή. Ένα κόκκινο μάξι φόρεμα γεμάτο γκλίτερ και ένα πολύ μεγάλο σκίσιμο στο πλάι.

«Προσπαθώ, προσπαθώ πολύ... Προσπαθήστε κι εσείς να μην περάσουμε απαρατήρητες τις φετινές γιορτές... να εντυπωσιάσουμε τους φίλους, τους γνωστούς μας, τους συγγενείς... Είναι λίγο ανοιχτό και λίγο σέξι το φόρεμα, αλλά δεν πειράζει», υπογράμμισε χαρακτηριστικά εκείνη για την εμφάνισή της.